Βιβλιοθήκη Δέντρο 1,80χ 100

Βιβλιοθήκη Δέντρο 1,80χ 100

Βιβλιοθήκη Δέντρο 1,80χ 100

Θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας αλλά και να οργανώσετε τα βιβλία σας με τον πιο μοντέρνο και έξυπνο τρόπο ;

Σας προτείνουμε τη νέα μας ξύλινη βιβλιοθηκη σε σχήμα δέντρου ! Κατασκευασμένη από MDF ξύλο και βαμμένη με λάκα που παραπέμπει σε έργο τέχνης και όχι απλά σε ένα έπιπλο. Η βιβλιοθήκη δέντρο διατίθεται σε χρώματα της επιλογής σας και κατασκευάζεται στην επιθυμητή διάσταση που θα μας ζητήσετε .Αφήστε λοιπόν την φαντασία σας να εξελιχθεί οργανώνοντας ,όχι μόνο τα βιβλία σας αλλά και τα αγαπημένα σας διακοσμητικά .Το υπέροχο αυτό έπιπλο αποτελείται από τον κορμό του δέντρου που στηρίζει τη κατασκευή και από τα μινιμαλιστικά κλαδιά – ράφια , έτοιμα να υποδεχθούν τα βιβλία σας ή ότι άλλο αντικείμενο επιθυμείτε να στολίσετε .

Σας προτείνουμε την ιδιαίτερη αυτή κατασκευή ως την πιο κατάλληλη ιδέα για την οργάνωση του παιδικού δωματίου , καθώς προσδίδει στο χώρο παιχνιδιάρικο στυλ αλλά και πρακτικότητα . Αυτό όμως δε σημαίνει ότι η βιβλιοθηκη αυτή δε μπορεί να ταιριάξει άψογα στο καθιστικό ή στο χολ σας , ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα μοντέρνο σπίτι με λιτές γραμμές και χρωματικές εντάσεις .

Ακολουθώντας τις νέες τάσεις σχεδιασμού επίπλων εσωτερικού χώρου φτιάξαμε αυτή την ‘’intellectual’’ κατασκευή η οποία θα διακοσμήσει αλλά και οργανώσει τον χώρο σας. Ρωτήστε μας για τα προτεινόμενα χρώματα και διαστάσεις .

Για να δείτε την βιβλιοθηκη δέντρο στην ιστοσελίδα μας πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Βιβλιοθήκη δέντρο

Μοιραστείτε το:

Leave your thought

Newsletter