Βιβλιοθήκη – Ραφιέρα

Βιβλιοθήκη – Ραφιέρα

Μια χειροποίητη βιβλιοθήκη αντιπροσωπεύει την υψηλή ποιότητα και την αισθητική της προσεγμένης κατασκευής. Κάθε λεπτομέρεια προσεκτικά κατασκευασμένη  αναδεικνύει την τέχνη και την εμπειρία του δημιουργού. Στην βιοτεχνία επίπλων μας, χρησιμοποιώντας εκλεκτά υλικά και αποκλειστικά φυσικό ξύλο, οι βιβλιοθήκες όπως και όλα τα άλλα έπιπλα, αποκτούν μια μοναδική θερμή αίσθηση και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Η χειροποίητη βιβλιοθήκη δεν είναι απλά ένας χώρος αποθήκευσης βιβλίων, αλλά ένα κομμάτι επίπλωσης που προσδίδει χαρακτήρα και προσωπικότητα στον χώρο. Η βιβλιοθήκη αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι επίπλωσης σε κάθε σπίτι ή γραφείο. Με τη φυσική ζεστασιά του καπλαμά δρυ, η βιβλιοθήκη που σας προτείνουμε (Νο.1086)  γίνεται όχι μόνο λειτουργική αλλά και αισθητικά εντυπωσιακή.

Αν επιθυμείτε να χρησιμοποιηθεί διαφορετικό υλικό κατασκευής, μπορείτε να επιλέξετε μελαμίνη, με εξίσου όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα, καθώς όλα μας τα έπιπλα είναι χειροποίητα και αποκλειστικά σχεδιασμένα σύμφωνα με τις ανάγκες του δωματίου που θα χρησιμοποιηθούν . Το πάχος του υλικού, και στις δυο εναλλακτικές κατασκευής είναι 25 χιλιοστά, ώστε να εξασφαλίζεται η αντοχή και η αξιοπιστία της κατασκευής, ενώ οι πολλές επιλογές χρωμάτων σας επιτρέπουν να επιλέξετε  αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας.

Η προτεινόμενη διάσταση της βιβλιοθήκης είναι 2,50 x1,90 x 0,24 m (μήκος ,ύψος, βάθος ) όπου αποτελεί έναν  βασικό συνδυασμό διαστάσεων για τους περισσότερους χώρους. Εάν, ωστόσο, προτιμάτε μια άλλη διάσταση απόλυτα προσαρμοσμένη στις διαστάσεις του χώρου σας κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να σας δημιουργήσουμε τη καλύτερη δυνατή διάσταση.

 Συνολικά, η βιβλιοθήκη αυτή συνδυάζει λειτουργικότητα, αντοχή και αισθητική, δίνοντας έναν όμορφο και οργανωμένο χώρο για τα αγαπημένα βιβλία και αντικείμενα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε κατασκευαστική και τεχνική λεπτομέρεια θελήσετε . Θυμηθείτε ότι η βιβλιοθήκη έρχεται στο χώρο σας έτοιμη από εμάς ,χωρίς να απαιτείται από εσάς έξτρα χρόνος και κόπος. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τη σταθεροποιήσετε βιδώνοντας την στο τοίχο.

Μη ξεχνάτε ότι με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες και την προσεγμένη κατασκευή της, η χειροποίητη βιβλιοθήκη αποτελεί μια αξιόπιστη και εκλεπτυσμένη επιλογή για όσους εκτιμούν την ποιότητα και την αρτιότητα στα έπιπλα τους. Για περισσότερες βιβλιοθήκες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Βιβλιοθήκες

Leave your thought

Newsletter