Γωνιακός Καναπές Matteo

Γωνιακός Καναπές Matteo

Ο γωνιακος καναπες θα μπορούσαμε να πούμε ότι κερδίζει όλο και περισσότερο χώρο στις νέες τάσεις διακόσμησης αλλά και στη καρδιά σας . Τα τελευταία χρόνια οι γωνιακοι καναπεδες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς  στις επιλογές σας καθώς διατίθενται στην αγορά σε πάρα πολλά στυλ , διαστάσεις και τύπους, από κλασσικούς έως πολύ μοντέρνους.

Από τις χειροποίητες κατασκευές μας σας παρουσιάζουμε τον γωνιακό καναπέ Matteo σε προτεινόμενη διάσταση 3,00 x 2,50m και μοντέρνα λιτή γραμμή. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε όποιο χρώμα υφάσματος επιθυμείτε ώστε να ταιριάξει με το υπόλοιπο σαλονι σας, καθώς επίσης και τη διάσταση που θα εφαρμόσει απόλυτα στο χώρο σας . Πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι ότι είναι κατασκευασμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να γυρίσετε τη γωνία και από τις δυο μεριές κάνοντας τον πολύ λειτουργικό. Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να αλλάζετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας όσο συχνά επιθυμείτε και να δημιουργήσετε μια φιλόξενη και cozy ατμόσφαιρα. Το ανάκλιντρο είναι σε διάσταση 1,50 m.

Είτε σε μεγάλο χώρο είτε σε μικρό, ο γωνιακός καναπές Matteo θα σας φανεί απόλυτα χρήσιμος, καθώς στο μεγάλο χώρο θα χαρίσει ζεστασιά και άνεση και σε μικρό χώρο λειτουργικότητα και πρακτικότητα εφόσον δε θα χρειαστείτε επιπλέον καθίσματα . Μπορείτε να τοποθετήσετε τη γωνία του καναπέ στη πιο ευρύχωρη γωνιά του δωματίου σας και να δημιουργήσετε χώρο για πολλά περισσότερα άτομα από το να είχατε μεμονωμένα καθίσματα, έτσι εξοικονομείτε περισσότερο χώρο και το σαλόνι θα φαίνεται μεγαλύτερο από ότι είναι. Κρατήστε στο νου σας ότι σε περιπτώσεις που η κουζίνα και το σαλόνι είναι ενιαίοι χώροι, ο  γωνιακός καναπές αν τοποθετηθεί σωστά μπορεί να αποτελέσει ένα έξυπνο και όμορφο διαχωριστικό .Ο καναπές εκτός του ότι είναι το επίκεντρο του σαλονιού είναι και το έπιπλο που συγκεντρώνει τις πιο πολλές στιγμές της μέρας μας . Υποδεχόμαστε τους φίλους μας , καθόμαστε για ξεκούραση ,χαλάρωση βλέποντα τηλεόραση ή διαβάζοντας το αγαπημένο μας βιβλίο, πολλές φορές απολαμβάνουμε έναν γρήγορο ύπνο…..οι στιγμές είναι πολλές πάνω στο αγαπημένο μας έπιπλο, γι’αυτό και η ποιότητα κατασκευής που σας προσφέρει η εταιρεία Καλογεράκης είναι πολύ σημαντική για ένα έπιπλο με τόση μεγάλη καθημερινή χρήση αλλά και design .

Toν γωνιακό καναπέ Matteo σας τον παραδίδουμε στο χώρο σας δωρεάν εντός Αθηνών ή σε πρακτορείο της επιλογής σας για επαρχεία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία .

Για περισσότερους γωνιακούς καναπέδες πατήστε εδώ :

Γωνιακος Καναπες

Leave your thought

Newsletter