Γωνιακός Καναπές Olivia

Γωνιακός Καναπές Olivia

Δεν είναι τυχαίο ότι όλο και περισσότερος κόσμος προτιμά τους γωνιακούς καναπέδες, και αυτό γιατί αποτελούν τάση στους σύγχρονους κανόνες διακόσμησης, είναι δηλαδή της μόδας . Είτε η μίνιμαλ  τάση που επικρατεί στη μόδα είτε  οι μικροί περιορισμένοι χώροι ,είναι κάποιοι από τους λόγους που οι γωνιακοι καναπεδες δεν άργησαν να καθιερωθούν . Καθώς ο καναπές αποτελεί αναπόσπαστο έπιπλο του σαλονιού χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην  σωστή επιλογή του . Είναι το πρώτο σημείο στο οποίο θα κατευθυνθείτε καθώς μπαίνετε στο σπίτι μετά από  μια κουραστική μέρα στη δουλειά για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης αλλά και το πρώτο σημείο συνάντησης με τα φιλικά σας πρόσωπα .

Για τη σωστή επιλογή του ,εκτός από το χρώμα και τις διαστάσεις σου, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας την άνεση και τη πρακτικότητα που σας προσφέρει . Γι’ αυτό και σας προτείνουμε τον υφασμάτινο γωνιακό καναπέ Olivia προτεινόμενων διαστάσεων (260 x 210 x 95 cm) που αποτελεί επένδυση για την εσωτερική διακόσμηση του χώρου σας . Καθώς η πρακτικότητα αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των χειροποίητων επίπλων Καλογεράκης, ο γωνιακός καναπές Olivia αποτελείται από δυο κομμάτια ώστε να σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε τη  μεριά της γωνίας ανάλογα με τη διαρρύθμιση του χώρου σας . Μπορείτε να διαλέξετε το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στο σαλόνι του σπιτιού σας μέσα από μια μεγάλη αδιάβροχων υφασμάτων, υψηλής αντοχής και μεγάλης ανθεκτικότητας .

Ένας άνετος γωνιακός καναπές μπορεί να φιλοξενήσει πολύ κόσμο και να δημιουργήσει μια φιλόξενη και cosy ατμόσφαιρα. Γι αυτό μη παραλείψετε να λάβετε υπόψη σας  που ακριβώς θα έχετε  τοποθετημένη τη τηλεόραση ώστε να παρακολουθείτε με άνεση απ όποια γωνιά και αν κάτσετε . Επίσης ένα άλλο σημαντικό στοιχείο σχετικά με το καναπέ είναι το τραπεζάκι σαλονιού που θα επιλέξετε , έτσι ώστε να ταιριάζει και αισθητικά με τον καναπέ σας αλλά και να είναι χρηστικό και ανθεκτικό . Ο καναπές και το τραπεζάκι αποτελούν έναν δυναμικό συνδυασμό για το επιθυμητό  αισθητικό ύφος που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας.

Το γωνιακό καναπέ Olivia είτε σας το φέρουμε εμείς, είτε το αποστείλουμε, θα είναι έτοιμος , δε θα χρειαστεί να τον συναρμολογήσετε εσείς . Στη περιοχή των Αθηνών σας το παραδίδουμε δωρεάν ή σε οποιοδήποτε πρακτορείο της επιλογής σας για επαρχεία. Σας παροτρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία ή να περάσετε (κατόπιν συνεννόησης) από την έκθεση μας για να το δείτε από κοντά .Η παράδοση του μπορεί να γίνει 15 μέρες μετά τη παραγγελία .

Για περισσότερους γωνιακους καναπεδες, πατήστε εδώ :

Σαλόνια

Leave your thought

Newsletter