Γωνιακός Καναπές Vegas

Γωνιακός Καναπές Vegas

Ξεχωρίστε με αυτό το μοντέλο μας, τον γωνιακό καναπέ Vegas σε διάσταση 3,00 x 3,00 x 105cm, που έχει δημιουργηθεί για να κάνει το design του σπιτιού σας, μοντέρνο και πρωτοποριακό. Φτιαγμένο με υψηλής ποιότητας υλικά, όπως όλα τα έπιπλα Καλογεράκης , συνδυάζει λειτουργικότητα και μοναδική  αισθητική.

Πρόκειται για ένα μεγάλο και άνετο καναπε, που αποτελείται από τέσσερα (4) ξεχωριστά κομμάτια , όπου σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε τη γωνία από δεξιά προς τα αριστερά και να το προσαρμόσετε άψογα στο χώρο σας. Ως βασικό του χαρακτηριστικό έχει τη πολυμορφικότητα  του όπου σας δίνει τη δυνατότητα να διακοσμήσετε το χώρο σας όπως επιθυμείτε ή να κάνετε αλλαγές ανάλογα με τη διάθεση σας .

Μια άλλη εξαιρετική επιλογής που σας δίνεται για τον γωνιακό αυτό  καναπέ είναι δυνατότητα της επιλογής των χρωμάτων του υφάσματος ,όπου μπορείτε να «παίξετε» ανάμεσα σε διάφορες αποχρώσεις , δηλαδή ο καναπές να μην έχει ένα χρώμα αλλά συνδυασμό αποχρώσεων, ταιριάζοντας τον απόλυτα με το σαλόνι σας και δίνοντας την αίσθηση του μοναδικού μοντέρνου design. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι το ύφασμα που χρησιμοποιούμε είναι αδιάβροχο , ώστε να μπορεί να καθαρίζετε άμεσα και εύκολα κ ο καναπές να είναι πάντα σαν καινούργιος .

Η διάσταση του καναπέ Vegas είναι η προτεινόμενη από εμάς ,αλλά μπορούμε να τον κατασκευάσουμε σε όποια διάσταση επιθυμείτε .Αυτό είναι εξάλλου το χαρακτηριστικό των επιπλών Καλογεράκης : η ποιότητα και η κατασκευή σύμφωνα με τις προσωπικές σας επιθυμίες . Μη  προσαρμόζετε το γούστο σας σύμφωνα με το έπιπλο που θα σας αρέσει , προσαρμόστε το έπιπλο σύμφωνα με το χώρο  και το γούστο σας . Ζητήστε μας να σας προτείνουμε τις ιδανικές διαστάσεις σύμφωνα με τα τετραγωνικά του σαλονιού σας και τα διαλέξετε το χρώμα της επιλογής σας μέσα από ένα μεγάλο χρωματολόγιο.

Φτιάξτε την διάθεσή σας και αναδείξτε τη δημιουργικότητας σας αλλάζοντας θέση και εμφάνιση στον γωνιακό καναπέ, με την πληθώρα εναλλαγών που σας παρέχει. Εύκολα και γρήγορα μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοντέρνα πολυμορφική γωνιά στο σπίτι σας, επιλέγοντας τον γωνιακό καναπέ Vegas. Μπορείτε να τον παραλάβετε στο χώρο σας εντός 15 ημέρων από τη παραγγελία σας, παραδοτέο στην Αθήνα χωρίς χρέωση ή σε πρακτορείο της προτίμησης σας για την επαρχεία. Είμαστε εδώ για τη καλύτερη εξυπηρέτηση σας ,κατασκευάζοντας κατά παραγγελία ότι επιθυμείτε στο χώρο του επίπλου .

Δείτε όλους μας τους καναπέδες στο παρακάτω σύνδεσμο :

Σαλόνια

Leave your thought

Newsletter