Διπλό Κρεβάτι Νάξος

Διπλό Κρεβάτι Νάξος

Είναι γεγονός ότι τα απλά πράγματα στη ζωή έχουν και τη μεγαλύτερη αξία!Έτσι και το διπλό κρεβάτι Νάξος ( διαστάσεων 168 x 203 cm  ) είναι απλό αλλά σταθερό και διαχρονικό.

Ελληνικής κατασκευής από  μελαμίνη 25 χιλιοστών και στρώμα 1.60 x 2,00 m αποτελεί τη λύση για όλα τα υπνοδωμάτια . Η πολύχρονη πείρα μας στη κατασκευή επίπλων και τα φυράμια που χρησιμοποιούνται για τη κατασκευή του ,το κάνουν πολύ ανθεκτικό ώστε να μη κουνάει και να μη τρίζει . Το κρεβατι αυτό άνετο με μεγάλη σταθερότητα και λιτό design θα σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης  αλλά και τη ευελιξία να το συνδυάσετε με διάφορα χρώματα μέσα στο υπνοδωμάτιο σας  καθώς επίσης και  με πολλά μαξιλάρια και ριχτάρια για το κρεβάτι . ¨Όπως και όλα μας τα χειροποίητα έπιπλα ,έτσι και για αυτό το κρεβάτι υπάρχει η δυνατότητα για κατασκευαστεί στις επιθυμητές διαστάσεις που θα μας ζητήσετε ,ώστε να προσαρμόζεται απόλυτα στο χώρο . Μια επίσης έξτρα δυνατότητα του είναι να κατασκευαστεί κάτω από το στρώμα του κρεβατιού αποθηκευτικός χώρος, που πραγματικά θα σας δώσει πρακτική λύση σε ενδεχόμενα προβλήματα χωρητικότητας στη κρεβατοκάμαρα .

Στη συλλογή των χειροποίητων επίπλων μας, λόγω της μεγάλης μας εμπειρίας, μπορείτε να βρείτε ακόμα και μια απλή – οικονομική πρόταση όπως αυτό  το κρεβάτι Naxos , με τόσο γερή κατασκευή που θα το απολαμβάνετε για μια ζωή ! Δώστε σημασία στην επιλογή του κατάλληλου για εσάς ανατομικού στρώματος και απολαύστε το κρεβάτι σας στην διάσταση που επιθυμείτε . Επιπλέον σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να το παραλάβετε δωρεάν στη περιοχή των Αθηνών ή να παραδοθεί σε πρακτορείο της επιλογής σας για αποστολή στην επαρχία ,χωρίς κάποια επιβάρυνση .Επιπλέον είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να το συναρμολογήσετε μόνοι σας είτε σας το φέρουμε εμείς είτε σας το αποστείλουμε .

Επιλέγοντας να σας κατασκευάσουμε και τα αντίστοιχα  κομοδίνα από το ίδιο υλικό ολοκληρώνετε  διακοσμητικά αλλά και πρακτικά την κρεβατοκάμαρας σας. Μη ξεχνάτε ότι αυτό το έπιπλο με τη λεία επιφάνεια καθαρίζεται/ξεσκονίζεται πολύ εύκολα με ένα απλό πανί ,χωρίς να κρατάει ίχνος σκόνης . Η σχέση ποιότητας και τιμής του κρεβατιού Naxos αποτελεί πρόκληση για τη πολύχρονη εμπειρία μας ,αποδεικνύοντας σας  ότι ακόμα και ένα απλό κατασκευαστικά έπιπλο ,μπορεί να αποτελέσει το έπιπλο που θα έχετε στο χώρο σας για ζωή ! Ο συνδυασμός καλών πρώτων υλών με την πολύχρονης εμπειρία μας και την αγάπη μας για τη τέχνη της ξυλουργικής ,είναι  το μυστικό για να σας παρέχουμε ένα τόσο ποιοτικό και ταυτόχρονα οικονομικό προϊόν

Για να δείτε όλα μας τα κρεβάτια πατήστε στο παρακάτω σύνδεσμο

Διπλά Κρεβάτια

Leave your thought

Newsletter