Διπλό Κρεβάτι Button

Διπλό Κρεβάτι Button

Το αγαπημένο σε όλους μας έπιπλο δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το κρεβατι μας ! Πόσο μάλλον όταν αυτό είναι κατασκευασμένο από υλικά εξαιρετικής ποιότητας και ιδιαίτερης αισθητικής .Δημιουργείστε το ιδανικό περιβάλλον ύπνου στη κρεβατοκάμαρα σας, όπου  το τελευταίο πράγμα που θα βλέπετε πριν κοιμηθείτε αλλά και μόλις ξυπνήσετε θα  είναι το αγαπημένο σας κρεβάτι .

Γι’ αυτό και σας προτείνουμε το διπλό κρεβάτι Button διαστάσεων 1,80 x 2,20 m με στρώμα 1,60 x 2,00 m . Πρόκειται για ένα πολύ καλαίσθητο κρεβάτι φτιαγμένο από καπλαμά δρυ ξύλο και ντυμένο κεφαλάρι με αδιάβροχο ύφασμα υψηλής ποιότητας και αντοχής . Στο σημείο αυτό δε πρέπει να ξεχνάτε ότι  όλα μας τα έπιπλα , όπως και το συγκεκριμένο κρεβάτι κατασκευάζονται από εμάς με μεράκι και δημιουργικότητα στη επιθυμητή από εσάς διάσταση , ώστε να ταιριάζει τέλεια στη κρεβατοκάμαρα σας . Επίσης μπορείτε να επιλέξετε χρώμα υφάσματος για το κεφαλάρι από μια μεγάλη γκάμα χρωματολογίου που σας προσφέρουμε, ώστε να το συνδυάσετε ιδανικά με το χρώμα του τοίχου ,τις κουρτίνες , τα μαξιλάρια σας και τα υπόλοιπα έπιπλα .Το κεφαλάρι του είναι  ιδιαίτερης αισθητικής διατηρώντας κλασσικό ύφος συνδυασμένο με λιτές μοντέρνες γραμμές ξύλου . Φανταστείτε το στον χώρο σας και εξελίξτε τις διακοσμητικές σας ικανότητες . Στο κρεβατι αυτό μπορείτε να ξεκουράσετε το σώμα σας αλλά και το μυαλό σας , απολαμβάνοντας την αίσθηση μοναδικής αισθητικής .

Πέρα από την αισθητική του, πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η πρακτικότητα του, καθώς μπορούμε να προσθέσουμε αποθηκευτικό χώρο στο κάτω μέρος , δίνοντας σας τη δυνατότητα τα τακτοποιήσετε τέλεια όλα σας τα πράγματα , εκμεταλλευόμενοι κάθε γωνιά του δωματίου σας .

Δε παραλείπουμε να σας ενημερώσουμε ότι η μεταφορά του στο χώρο σας γίνεται δωρεάν εντός Αθηνών ή σε πρακτορείο της επιλογής σας για αποστολή στην υπόλοιπη Ελλάδα . Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του κρεβατιού αυτού όπως και υπόλοιπων επίπλων μας είναι ότι ανεξάρτητα αν θα σας το φέρουμε εμείς στο χώρο σας ή σας το αποστείλουμε με το πρακτορείο της επιλογής σας είναι έτοιμο και μπορείτε να το συναρμολογήσετε μόνοι σας πολύ εύκολα .

Αναπόσπαστο κομμάτι της πρακτικότητας στην κρεβατοκάμαρα σας είναι τα κομοδίνα που συνοδεύουν το κρεβάτι . Αν θέλετε να πετύχετε το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα επιλέξτε να σας  κατασκευάσουμε τα αντίστοιχα κομοδίνα ,από το ίδιο υλικό σε διάσταση 50 x 40 x 95 cm (ύψος) με έξτρα κόστος . Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για όποια κατασκευαστική λεπτομέρεια επιθυμείτε, καθώς επίσης και για τα χρωματολόγιο του υφάσματος για το κεφαλάρι, δίνοντας σας την χρόνια εμπειρία του επίπλου Καλογεράκης.

Για να δείτε όλα μας τα κρεβατια πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο

διπλα κρεβατια

Leave your thought

Newsletter