Διπλό Κρεβάτι Fancy

Διπλό Κρεβάτι Fancy

Αν είστε λάτρεις της διακόσμησης και  της μοντέρνας αισθητικής, έχουμε να σας προτείνουμε  ένα κρεβατι  κατασκευασμένο από υλικά εξαιρετικής ποιότητας και ιδιαίτερης αισθητικής.Δημιουργείστε το ιδανικό περιβάλλον ύπνου στη κρεβατοκαμαρα σας, όπου  το τελευταίο πράγμα που θα βλέπετε πριν κοιμηθείτε αλλά και μόλις ξυπνήσετε θα  είναι το αγαπημένο σας κρεβάτι .

Γι’ αυτό και σας προτείνουμε το Διπλό Κρεβάτι Fancy διαστάσεων 1,75 x 2,20 m με στρώμα 1,60 x 2,00 m . Πρόκειται για ένα εξαιρετικά  καλαίσθητο κρεβάτι φτιαγμένο από καπλαμά δρυ ξύλο και κεφαλάρι ξύλινο αλλά διακοσμημένο με αφρώδες υλικό 3 χιλιοστών ντυμένο με αδιάβροχο ύφασμα. Όλα  μας τα έπιπλα , όπως και το συγκεκριμένο κρεβάτι κατασκευάζονται από εμάς με μεράκι και δημιουργικότητα στη επιθυμητή από εσάς διάσταση , ώστε να ταιριάζει τέλεια στη κρεβατοκάμαρα σας .Η παραπάνω διάσταση είναι η προτεινόμενη αλλά μπορούμε να το κατασκευάσουμε και σε άλλες επιθυμητές  διαστάσεις.  Επίσης μπορείτε να επιλέξετε χρώμα υφάσματος για το ενσωματωμένο μαξιλάρι στο  κεφαλάρι από μια μεγάλη γκάμα χρωματολογίου που σας προσφέρουμε, ώστε να το συνδυάσετε ιδανικά με το χρώμα του τοίχου ,τις κουρτίνες , αλλά και τα υπόλοιπα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας  .Το κεφαλάρι του είναι  ιδιαίτερης αισθητικής διατηρώντας κλασσικό ύφος συνδυασμένο με λιτές μοντέρνες γραμμές ξύλου . Φανταστείτε το στον χώρο σας και εξελίξτε τις διακοσμητικές σας ικανότητες . Στο κρεβάτι αυτό μπορείτε να ξεκουράσετε το σώμα σας αλλά και το μυαλό σας , απολαμβάνοντας την αίσθηση μοναδικής αισθητικής . Πρόκειται για ένα έπιπλο που θα το απολαμβάνετε για πολύ καιρό χωρίς να προκύπτουν τεχνικά προβλήματα ανθεκτικότητας. ‘Οπου χρησιμοποιηθεί ύφασμα μπορεί να αδιάβροχο ώστε να το καθαρίζεται άμεσα και πολύ εύκολα .

Δε παραλείπουμε να σας ενημερώσουμε ότι η μεταφορά του στο χώρο σας γίνεται δωρεάν εντός Αθηνών ή σε πρακτορείο της επιλογής σας για αποστολή στην υπόλοιπη Ελλάδα . Το μεγάλο του  πλεονέκτημα του κρεβατιού αυτού όπως και υπόλοιπων επίπλων μας είναι ότι ανεξάρτητα από το  αν θα σας το φέρουμε εμείς στο χώρο σας ή σας το αποστείλουμε με το πρακτορείο της επιλογής σας είναι έτοιμο και μπορείτε να το συναρμολογήσετε μόνοι σας πολύ εύκολα .

 Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για όποια κατασκευαστική λεπτομέρεια επιθυμείτε, καθώς επίσης και για τα χρωματολόγιο του υφάσματος για το κεφαλάρι .

Για περισσότερα κρεβάτια, πατήστε εδώ :
 

Κρεβατοκάμαρες

Μοιραστείτε το:

Leave your thought

Newsletter