Διπλό Κρεβατόστρωμα Milan

Διπλό Κρεβατόστρωμα Milan

Δημιουργώντας το ιδανικό σπίτι , δε θα μπορούσατε  να παραλείψετε το ιδανικό υπνοδωμάτιο . Αν θέλετε να νιώθετε ευεξία κάθε μέρα δεν έχετε παρά  να απολαμβάνετε ένα χαλαρωτικό ύπνο και να ξυπνάτε σε ένα περιβάλλον που αγαπάτε . Η διαμόρφωση της κρεβατοκάμαρας σας έτσι ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί μπορεί να απογειώνει τη διάθεση σας, καθημερινά.

‘Όταν μιλάμε για υπνοδωμάτιο όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ότι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι φυσικά το κρεβάτι . Γι αυτό και εμείς έχουμε να σας προτείνουμε το Διπλό κρεβατόστρωμα Milan διαστάσεων 1,80 x 2,20 με στρώμα 1,60 x 2,00. Είναι ελληνικής κατασκευής με κόντρα πλακέ θαλάσσης εσωτερικά και ύφασμα, ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το χώρο σας . Τα ντυμένα κρεβάτια είναι το νέο trend που ήρθε για να απογειώσει την κρεβατοκάμαρα σας, δίνοντας πολλές επιλογές σε διαστάσεις και χρώματα υφασμάτων.

Η εταιρεία μας σας προσφέρει απόλυτη ευελιξία στην επιλογή της επιθυμητής από εσάς διαστάσεις ώστε να δημιουργήσετε το κρεβατι των ονείρων σας . Στο κρεβάτι Milan σας δίνουμε τη δυνατότητα κατόπιν παραγγελίας της προσθήκης  αποθηκευτικού χώρου στο κάτω μέρος του κρεβατιού , ώστε εκτός από την λεπτομερή κατασκευή και την άψογη αισθητική να έχετε και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στη κρεβατοκάμαρα σας .

Αν ακόμα αναρωτιέστε  γιατί να επιλέξετε το ντυμένο κρεβατι Milan σας υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο κρεβάτι , όπως και τα υπόλοιπα ντυμένα κρεβάτια από την εταιρεία Καλογεράκης , δημιουργούν ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα ύπνου στο δωμάτιο σας , είναι μαλακά, απαλά και άνετα . Επίσης τα ντυμένα κρεβάτια είναι αρκετά ανθεκτικά ,καθώς το ύφασμα του δε γρατζουνίζεται και δε φθείρεται ,αντιθέτως καθαρίζονται πολύ εύκολα και είναι σας καινούργια . Ακόμα συμβάλουν στη διατήρηση  μιας σταθερής θερμοκρασίας ,καθώς το ύφασμα  διατηρεί τη θερμοκρασία του χώρου , κυρίως κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών . Τέλος μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να κάνετε mix& match συνδυασμούς ,επιλέγοντας διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς μεταξύ του υφάσματος του κρεβατιού ,των κομοδίνων ,των μαξιλαριών και των σκεπασμάτων .

Εμείς σας προσφέρουμε αυτό το υπέροχο κρεβάτι στη προτεινόμενη διάσταση ή στη διάσταση που επιθυμείτε, παραδοτέο δωρεάν στο χώρο σας ή στο πρακτορείο της επιλογής σας για επαρχεία χωρίς κάποια επιβάρυνση . Επίσης το κρεβάτι είτε σας το φέρουμε εμείς είτε σας το αποστείλουμε είναι έτοιμο και μπορείτε να συναρμολογήσετε μόνοι σας πολύ εύκολα . Επιλέξτε τη προσιτή πολυτέλεια που σας προσφέρει το Διπλό Κρεβατόστρωμα Milan ,και καλούς ύπνους !

Δείτε όλο μας τα ντυμένα κρεβάτια στο παρακάτω σύνδεσμο :

Κρεβάτια Ντυμένα

Leave your thought

Newsletter