Ειδική κατασκευή

Ειδική κατασκευή

Φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τον πρώτη  εντύπωση του φιλόξενου χώρου αναμονής σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς ! Ο χώρος αυτός αποτελεί την πρώτη επαφή με τον χώρο μορφιάς και πρέπει να αποπνέει άνεση, πολυτέλεια και εκλεπτυσμένο στυλ.

Στην εταιρεία επίπλων Καλογεράκης φτιάχνοντας ειδικές κατασκευές σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας , δίνουμε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια του χώρου αναμονής, για να προσφέρουμε στους επισκέπτες σας μια αξέχαστη εμπειρία από την πρώτη  στιγμή που μπαίνουν στην πόρτα. Τονίζοντας την πολυτέλεια και τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα των κατασκευών μας, επιλέξαμε ένα μοντέρνο και διακριτικό σχεδιασμό για τον χώρο αναμονής, ο οποίος αποτελείται από μοντέρνες γεωμετρικές γραμμές όπου συνδυάζει το στυλ και την άνεση ! Όπως σε όλες μας τις ειδικές κατασκευές χρησιμοποιούνται οι πιο ανθεκτικές ποιότητες ξύλου και υφασμάτων, που κάνουν τα έπιπλα αυτά αξεπέραστα στο χρόνο .

Ο χώρος αναμονής στα ινστιτούτα μπορεί να  αναδεικνύει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης, με τη χρήση δύο εντυπωσιακών καρεκλών που προσφέρουν άνετη υποδοχή στους επισκέπτες. Οι καρέκλες αυτές, επενδυμένες με υψηλής ποιότητας αδιάβροχο  ύφασμα στις επιθυμητές  αποχρώσεις, προσφέρουν την αίσθηση της πολυτέλειας και της άνεσης.

Το κέντρο του χώρου αναμονής κυριαρχεί ένα μικρό ξύλινο τραπέζι, το οποίο σε συνδυασμό με τις άνετες πολυθρόνες, αντικαθιστούν με εντυπωσιακό τρόπο τον συνηθισμένο καναπέ. Αυτό το ξύλινο τραπέζι προσθέτει μια αίσθηση ζεστασιάς και φυσικότητας στον χώρο, δημιουργώντας έναν ευχάριστο συνδυασμό με τις υπόλοιπες διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Το τραπέζι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τοποθετείτε περιοδικά που προσφέρουν ενημέρωση και νέες ιδέες στους επισκέπτες σας, ενώ παράλληλα οι πελάτες μπορούν να ακουμπούν με άνεση και ασφάλεια τα ροφήματα τους κατά τη διάρκεια της αναμονής τους. Είναι σημαντικό να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στο χώρο αναμονής του επαγγελματικού σας χώρου καθώς αποτελεί την πρώτη εικόνα του χώρου που είναι σημαντικό να προσδίδει μια αίσθηση φιλοξενίας, πολυτέλειας και ευγένειας που θα συνοδεύουν τον πελάτη μέχρι το τέλος της  εμπειρίας περιποίησης του. Γι’ αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε τις καλύτερες τεχνικά ιδέες με τις οποίες θα δημιουργήσετε τα κατάλληλα μοναδικά έπιπλά μόνο για τον χώρος σας ,ώστε να καλωσορίζετε τους πελάτες σας προσδίδοντας του ηρεμία και αίσθηση της ευεξίας.

Μοιραστείτε το:

Leave your thought

Newsletter