Κουκέτα Σπιτάκι

Κουκέτα Σπιτάκι

Το υπέροχο παιδικό κρεβάτι που ονειρεύεστε είναι πλέον εδώ!

Παρουσιάζουμε ένα μοναδικό χειροποίητο ξύλινο παιδικό κρεβάτι, σχεδιασμένο ειδικά για τους μικρούς μας φίλους με φαντασία και παιχνιδιάρικο πνεύμα.

Αυτό το παιδικό κρεβάτι δεν είναι απλά ένας χώρος ύπνου, αλλά ένας μαγικός κόσμος περιπέτειας και ονείρων, εμπνευσμένος από παραμύθι . Το σχήμα του μοιάζει με ένα πανέμορφο σπίτι, με μια γλυκιά οροφή σε ροζ και φούξια χρώμα που το κάνει ακόμη πιο μοναδικό και ελκυστικό για τους μικρούς μας φίλους. Τα προτεινόμενα χρώματα και διαστάσεις είναι ενδεικτικά, καθώς μπορούν να προσαρμοστούν σε όποια διάσταση θέλετε, ανάλογα με το δωμάτιο του παιδιού και τους υπόλοιπου χρωματικούς τόνους του δωματίου !

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτό το κρεβάτι είναι όχι μόνο ασφαλές και ανθεκτικό, αλλά και ένα κομψό και διασκεδαστικό στοιχείο στην παιδική σας κρεβατοκάμαρα. Σας προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα στρωμάτων ,όπου όλα πληρούν ανατομικές προϋποθέσεις . Όσο για τη διάσταση του στρώματος  δε χρειάζεται να ανησυχήσετε καθώς το κρεβάτι μπορεί να φτιαχτεί εξ αρχής σύμφωνα με τις απαιτούμενες διαστάσεις του στρώματος .

Η δημιουργικότητα και η ευελιξία είναι το μεγάλο πλεονέκτημα των ειδικών κατασκευών επίπλων για τα παιδικά δωμάτια και όχι μόνο. Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς με φαντασία και επαγγελματισμό, ότι σχέδιο έχετε φανταστεί για να μετατρέψετε το δωμάτιο του παιδιού σας σε ένα μαγικό χώρο με αξέχαστο περιβάλλον. Αν επιθυμείτε να προσθέσετε κάποια υφασμάτινη επιφάνεια ,μπορεί να γίνει και αυτό  διαλέγοντας το ύφασμα μέσα από μια  μεγάλη ποικιλία υφασμάτων σε πολλά χρώματα .

Επιτρέψτε στο παιδί σας να εισέλθει σε έναν κόσμο ονείρων και φαντασίας με αυτό το μοναδικό παιδικό κρεβάτι. Αναβαθμίστε το παιδικό σας δωμάτιο με ένα κομψό και παιχνιδιάρικο κομμάτι επίπλου που θα ενθουσιάσει το παιδί σας και θα δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές παιχνιδιού και ξεκούρασης.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσουμε μαζί μας για οποιαδήποτε τεχνική και δημιουργική λεπτομέρεια .

Μοιραστείτε το:

Leave your thought

Newsletter