Κρεβάτι Ντυμένο Joanna Διπλό 1,70 x 2,20 (Στρώμα 1,60Χ200)

Κρεβάτι Ντυμένο Joanna Διπλό 1,70 x 2,20 (Στρώμα 1,60Χ200)

Μια καλή λύση για την επιλογή ενός κρεβατιού είναι η αγορά ενός με ύφασμα ή δερματίνη αντί για ξύλο. Ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την κατασκευή του έτσι ώστε το κρεβάτι σας να είναι ανθεκτικό και πολύ λειτουργικό. Ειδικά για τις περιπτώσεις που είναι για ενοικιαζόμενα δωμάτια ή ξενοδοχείο έχουμε την δυνατότητα να το κατασκευάσουμε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορείτε να ακουμπάτε δίπλα δίπλα δυο μονά κρεβάτια και να φαίνεται ένα μεγάλο κρεβάτι χωρίς κανένα πρόβλημα ούτε κατασκευαστικά άλλα ούτε στον ύπνο των πελατών σας.

Είναι Ελληνικής κατασκευής με κόντρα πλακέ θαλάσσης εσωτερικά. Το ύφασμα που μπορείτε να επιλέξετε είναι δερματίνη ή αδιάβροχο ύφασμα, επιλέγοντας ένα χρώμα από τα δειγματολόγια μας το οποίο να ταιριάζει απόλυτα με τον χώρο σας.

Η διάσταση του είναι  1,70 x 2,20 (με στρώμα 160 χ 200) Αν δεν χωράει μπορούμε να σας το κατασκευάσουμε στις διαστάσει που σας εξυπηρετούν. Τα κομοδίνα έχουν επιπλέον κόστος 150€ το κάθε ένα και η τουαλέτα 450€

Διάσταση κομοδίνων 50χ40 και της τουαλέτας 1,20 χ 0,45

Αν θέλετε μπορούμε να σας προσθέσουμε και αποθηκευτικό χώρο κόστος 150€

Δωρεάν μεταφορά σε όλη την Αθήνα

Δωρεάν παράδοση στο πρακτορείο επιλογής του πελάτη για αποστολή στην επαρχεία.

Το κρεβάτι ανεξάρτητα αν θα σας το φέρουμε εμείς στον χώρο σας ή σας το αποστείλουμε με το πρακτορείο της επιλογής σας είναι έτοιμο και μπορείτε να το συναρμολογήσετε μόνοι σας πολύ εύκολα!

Για να δείτε και άλλα ίδια κρεβάτια με ύφασμα στην ιστοσελίδα μας ή να το παραγγείλετε πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Κρεβατι ντυμενο

Leave your thought

Newsletter