Κρεβάτι Shannon με Δερματίνη

Κρεβάτι Shannon με Δερματίνη

Είναι γνωστό ότι το επιπλο  πάνω στο οποίο περνάμε το 1/3  της ζωής μας είναι το κρεβατι μας !Γι αυτό και είναι το κυρίαρχο έπιπλο στη κρεβατοκάμαρα μας, αποτελεί το επίκεντρο του δωματίου και σύμφωνα με αυτό βασίζεται το πώς θα στηθεί όλο το δωμάτιο . Το κρεβάτι, ο πρωταγωνιστής του υπνοδωματίου μπορεί να δώσει μια πινελιά πολυτελείας αλλά και κλασσικού στυλ .

Έτσι σας προτείνουμε το ντυμένο κρεβάτι  με δερματίνη Shannon για άνεση και αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο. Ελληνικής κατασκευής με κόντρα πλακέ θαλάσσης και γκρι δερματίνη ( στη φωτο). Η προτεινόμενη διάσταση είναι 1,70 Χ 2,20 και στρώμα 1,60 Χ 2,00. Από τη μεγάλη ποικιλία του δειγματολογίου μας, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα δερματίνης που επιθυμείτε είτε να το αντικαταστήσετε με αδιάβροχο ύφασμα . Η δερματίνη, όπως και το αδιάβροχο ύφασμα καθαρίζονται πολύ εύκολα και είναι πολύ ανθεκτικά στο χρόνο .

Το κρεβάτι αυτό λόγω της δερμάτινης επένδυσης του και της λιτής μοντέρνας γραμμής του, δίνει της αίσθηση της άνεσης , της κομψότητας αλλά και της χαλάρωσης .Καθώς όλα μας τα έπιπλα είναι χειροποίητα μπορουμε να προσθέσουμε αν επιθυμείτε αποθηκευτικό χώρο στο κάτω μέρος , ιδέα που αποτελεί έξυπνη και πρακτική λύση. Έτσι μπορείτε να τακτοποιήσετε και οργανώσετε τη κρεβατοκάμαρας χωρίς να χρησιμοποιήστε επιπλέον έπιπλα όπως ντουλάπες, ντουλάπια κ.α. και κυρίως χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε επιπλέον έπιπλα .

Μη ξεχνάτε ότι σε κάθε κρεβάτι και στο κρεβάτι  Shannon,πολύ σημαντικό ρόλο στη ποιότητα του ύπνου παίζει το στρώμα που θα αγκαλιάζει το σώμα σας κάθε φορά . Στην έκθεση επίπλου Καλογεράκης, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από στρώματα ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και σας κάνει να νιώθετε πραγματικά άνετα .  

Εκμεταλλευτείτε  τη κομψότητα του κρεβατιού Shannon για να δώσετε ένα μινιμαλιστικό στυλ διακόσμησης της κρεβατοκάμαρας σας πετυχαίνοντας την αίσθηση απλότητας αλλά και πολυτέλειας που προσδίδει η δερματίνη σε όλο το σκελετό του κρεβατιού. Απελευθερώστε τη φαντασία σας επιλέγοντας προσεκτικά το χρώμα της δερματίνης ή του αδιάβροχου υφάσματος  και συνδυάστε τα με τα αντίστοιχα υφάσματα στις κουρτίνες ή στα  μαξιλάρια .

Το κρεβάτι παραδίδεται δωρεάν εντός Αττικής ή σε πρακτορείο της επιλογής σας για επαρχεία, και το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι είναι έτοιμο , ώστε να μπορέσετε να το συναρμολογήσετε μόνοι σας πολύ εύκολα ,χωρίς περίτεχνες και περίπλοκες συναρμολογήσεις . Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε λύσεις και σχετικές προτάσεις .

Για περισσότερα ντυμένα κρεβατια , πατήστε εδώ :  

Κρεβατια Ντυμενα

Leave your thought

Newsletter