Κρεβατοκάμαρα Walnut

Κρεβατοκάμαρα Walnut

Γαλήνιες γραμμές και απαράμιλλος μοντέρνος σχεδιασμός

Η κρεβατοκάμαρα αποτελεί τον πλέον προσωπικό μας  χώρο. Πρόκειται για το δωμάτιο στο οποίο χαλαρώνουμε και ξεκουραζόμαστε, αναζητούμε τη γαλήνη και την ηρεμία. Ίσως το σημαντικότερο δωμάτιο σπιτιού μας με το κρεβάτι να κατέχει τον κεντρικό ρόλο αφού αποτελεί την πηγή της ενέργειάς μας.

Το υπνοδωμάτιο είναι επίσης ο χώρος στον οποίο αποθηκεύουμε τα ρούχα, τα παπούτσια μας, ετοιμαζόμαστε για τη δουλειά ή για κάποια βραδινή έξοδο, ακουμπάμε τα μικροπράγματα που θα χρησιμοποιήσουμε πριν κοιμηθούμε ή όταν θα χαλαρώσουμε στο κρεβάτι. Για το λόγο αυτό ο σχεδιασμός οφείλει να εξυπηρετεί και τις κινήσεις μας ενώ οι χώροι όπου τοποθετούμε το βιβλίο μας ή τα προσωπικά μας αντικείμενα να ακολουθούν της ίδιες τάσεις.

Τα κατάλληλα έπιπλα για να στελεχώσουμε την κρεβατοκάμαρά μας είναι εκείνα που θα ικανοποιούν ταυτόχρονα την ανάγκη για άνεση αλλά και για αρμονία. Όλα τα παραπάνω ενσωματώνονται στον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της κρεβατοκάμαρας Walnut.

Οι γραμμές του κρεβατιού Walnut ακολουθούν την ιαπωνική αισθητική που υπαγορεύει τις φυσικές ξύλινες αποχρώσεις με γήινες παραλλαγές στους χρωματισμούς των υφασμάτων. Σχεδιασμένο στους κανόνες των Platform Beds αφήνει την αίσθηση της λιτής μεγαλοπρέπειας. Χαμηλό στο ύψος ώστε να βρίσκεται κοντά στη γη, αναδεικνύει το υπόλοιπο δωμάτιο καθώς απελευθερώνει χώρο στο ύψος των τοίχων.

Το design που εμπνέεται από την μακρινή Ιαπωνία υποστηρίζει και τους έντονους χρωματισμούς. Δεν είναι απαραίτητο πλέον να ακολουθήσετε απαλούς χρωματισμούς. Η σύγχρονη αισθητική υποστηρίζει και τον παραδοσιακό τρόπο διακόσμησης με ζωηρά κόκκινα, κεντητά χρυσά, ακόμη και πολύχρωμο φωτισμό.

Μπορείτε ακόμη και να συνδυάσετε τις διαφορετικές αντιλήψεις στην διακόσμηση με τη χρήση διάφορων αξεσουάρ. Ένας εύκολος τρόπος να δώσετε ζωντάνια τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας στη διακόσμηση του δωματίου σας είναι να απλώσετε ένα ριχτάρι σε πιο ζωηρές αποχρώσεις ή ακόμη και να προσθέσετε επιπλέον μαξιλάρια με κεντητές μαξιλαροθήκες. Ο συνδυασμός της απλότητας του ιαπωνικού σχεδιασμού και των έντονων χρωματισμών θα δημιουργήσει ένα χαρούμενο κύμα στην ατμόσφαιρα του δωματίου σας.

Το κρεβάτι Walnut είναι ελληνικής κατασκευής από καπλαμά δρυ. Το ύφασμα στο κεφαλάρι είναι αδιάβροχο και μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα χρωματισμών ώστε να ταιριάξει αρμονικά με την απόχρωση εσείς θα επιλέξετε.

Είναι άμεσα διαθέσιμο στις παρακάτω διαστάσεις:

Μήκος: 200cm

Πλάτος: 225cm

Ύψος: 25cm

Η κρεβατοκάμαρα Walnut συμπληρώνεται από δύο κομοδίνα που ακολουθούν την ίδια σχεδιαστική γραμμή. Είναι ιδανικά για να τοποθετήσετε φωτιστικά χαμηλής έντασης για το βραδινό σας διάβασμα. 

Οι αρχικές τους διαστάσεις είναι:

Μήκος: 50cm

Βάθος: 40cm

Ύψος: 25cm

Η κρεβατοκάμαρα είναι ετοιμοπαράδοτη στις παραπάνω διαστάσεις και μπορείτε να τη δείτε από κοντά στην έκθεσή μας. Καθώς τα έπιπλα είναι όλα δικής μας κατασκευής, μπορείτε να προσαρμόσετε τις διαστάσεις και να διαμορφώσετε το κατάλληλο μέγεθος της κρεβατοκάμαράς σας, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες του χώρου σας. Επιπρόσθετα, υπάρχει η δυνατότητα πρόσθεσης αποθηκευτικού χώρου.

Η μεταφορά σε όλες τις περιοχές της Αθήνας πραγματοποιείται δωρεάν. Για παραγγελίες από επαρχία μπορείτε να επιλέξετε τη δωρεάν παράδοση στο πρακτορείο της επιλογής σας.

Η κρεβατοκάμαρα είναι διαθέσιμη στις αποχρώσεις της φωτογραφίας, αλλά μπορείτε να επιλέξετε αλλαγή του χρώματος κατόπιν παραγγελίας. Σε αυτήν την περίπτωση αλλαγής χρώματος, ο χρόνος κατασκευής και παράδοσης είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά για να σας καθοδηγήσουμε στην παραγγελία σας ή επισκεφθείτε την έκθεση του εργοστασίου μας.

Leave your thought

Newsletter