Κρεβατόστρωμα Julie

Κρεβατόστρωμα Julie

Είναι γεγονός πως οι άνθρωποι που θέλουν ένα λιτό , κομψό και minimal στυλ στη ζωής τους  μπορούν να το εφαρμόσουν σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας τους . Είτε στο ντύσιμο τους είτε στο κυρίαρχο έπιπλο τους σπιτιού μας, το κρεβατι .Το κρεβάτι, ο πρωταγωνιστής του υπνοδωματίου μπορεί να δώσει μια πινελιά πολυτελείας αλλά ταυτόχρονα άνεσης και κομψότητας στο χώρο .

Αν λοιπόν αναζητάτε κάτι τέτοιο σας, σας προτείνουμε το  διπλο κρεβατι ‘’Julie’’ ντυμενο  με αδιάβροχο ανθεκτικό  ύφασμα  για άνεση και αίσθηση λιτής πολυτέλειας στο χώρο. Το έπιπλο αυτό ,ελληνικής κατασκευής με κόντρα πλακέ θαλάσσης και αδιάβροχο ύφασμα  σε όποιο χρώμα επιθυμείται, θα κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και την αγάπη σας. Η προτεινόμενη διάσταση είναι 1,80 Χ 2,20 και στρώμα 1,60 Χ 2,00. Καθώς βέβαια μπορεί να κατασκευαστεί στην επιθυμητή από εσάς διάσταση, όπως κ όλα τα χειροποίητα έπιπλα Καλογεράκης .Από τη μεγάλη ποικιλία του δειγματολογίου μας, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα υφάσματος  που επιθυμείτε ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τα χρώματα του δωματίου σας. Το αδιάβροχο ύφασμα του καθαρίζεται πολύ εύκολα και είναι πολύ ανθεκτικό στο χρόνο .

Καθώς όλα μας τα έπιπλα τα κατασκευάζουμε με μεράκι ,προσωπικά για τον καθένα σας , ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες σας ,μπορούμε να προσθέσουμε αν επιθυμείτε αποθηκευτικό χώρο στο κάτω μέρος , ιδέα που αποτελεί έξυπνη και πρακτική λύση. Έτσι μπορείτε να τακτοποιήσετε και οργανώσετε τη κρεβατοκάμαρας χωρίς να χρησιμοποιήστε επιπλέον έπιπλα όπως ντουλάπες, ντουλάπια κ.α. και κυρίως χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε επιπλέον έπιπλα .

Μη ξεχνάτε ότι  όπως και σε κάθε κρεβάτι έτσι  και στο κρεβατοστρωμα  Julie, πολύ σημαντικό ρόλο στη ποιότητα του ύπνου παίζει το στρώμα που θα αγκαλιάζει το σώμα σας κάθε φορά . Στην έκθεση επίπλου Καλογεράκης, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από στρώματα ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και σας κάνει να νιώθετε πραγματικά άνετα ..

Με αφορμή  τη κομψότητα του κρεβατιού Julie μπορείτε  να δώσετε ένα μινιμαλιστικό στυλ διακόσμησης της κρεβατοκαμαρας σας πετυχαίνοντας την αίσθηση απλότητας αλλά και ζεστασιάς που χαρίζει το ύφασμα  σε όλο το σκελετό του κρεβατιού. Αφήστε  τη φαντασία σας  ελεύθερη επιλέγοντας προσεκτικά το χρώμα  του αδιάβροχου υφάσματος και συνδυάστε το με τα αντίστοιχα υφάσματα στις κουρτίνες ή στα  μαξιλάρια .

Το κρεβάτι παραδίδεται δωρεάν εντός Αττικής ή σε πρακτορείο της επιλογής σας για επαρχεία, και το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι είναι έτοιμο , ώστε να μπορέσετε να το συναρμολογήσετε μόνοι σας πολύ εύκολα ,χωρίς περίτεχνες και περίπλοκες συναρμολογήσεις . Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε λύσεις και σχετικές προτάσεις .

Για περισσότερα ντυμένα κρεβατια , πατήστε εδώ :

Ντυμένα Κρεβάτια

Leave your thought

Newsletter