Μικρά Tips για να ανανεώσετε το γραφείο σας!

Μικρά Tips για να ανανεώσετε το γραφείο σας!

Το γραφείο μας είναι ίσως για όλους το δωμάτιο που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας, γι’ αυτό πρέπει να είναι άνετο, τακτοποιημένο και κυρίως να είναι ένα χώρος έμπνευσης και δημιουργίας για την καλύτερη απόδοση μας στη δουλειά! Επιλέξτε τα σωστά έπιπλα για ευκολία κινήσεων και κατασκευάστε αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους ώστε να βρίσκετε εύκολα κάθε τι που χρειάζεστε.

Ένα λακαριστό μπλε ελεκτρίκ γραφείο συνδυάζετε άψογα με ένα γκρι χρώμα στους τοίχους και με τις ιδιαίτερες λευκές καρέκλες. Οι ολόλευκες βιβλιοθήκες χρησιμεύουν για αποθήκευση αλλά και για διακόσμηση καθώς στα ανοιχτά ράφια τους μπορούν να τοποθετηθούν διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα.

Τα διάφανα minimal κρυστάλλινα γραφεία θεωρούνται σημείο αναφοράς σε όποιο χώρο και αν τοποθετηθούν. Έχουν επιβλητικό χαρακτήρα και ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε στυλ και εποχή! Ταιριάζουν με καρέκλες με λεπτομέρειες από inox και δέρμα για στυλ Bauhaus αλλά και με χρωματιστές επενδύσεις για pop χαρακτήρα.

Μια πολύ καλή ιδέα για τη δημιουργία extra αποθηκευτικών χώρων στο γραφείο είναι η κατασκευή ξύλινων κουτιών σε διάφορες διαστάσεις και ακανόνιστα σχήματα.

Tip: Δεν είναι απαραίτητο να ακολουθούν την ίδια απόχρωση με το γραφείο σας! Παίξτε άφοβα με τα χρώματα και μην φοβάστε τους ξεχωριστούς συνδυασμούς.

Στους μεγάλους χώρους που τοποθετούνται πολλά γραφεία μαζί άρα και πολλές διαφορετικές προσωπικότητες καλό θα ήταν να διατηρήσετε ήπιους τόνους σε αποχρώσεις του λευκού, του γκρι και του μπεζ. Μην προσπαθήσετε να μπλέξετε διαφορετικά στυλ μεταξύ τους γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι το αναμενόμενο. Αν επιθυμείτε ένα mix’ n’ match στυλ για τον επαγγελματικό σας χώρο προτιμήστε να συνεργαστείτε με έναν επαγγελματία διακοσμητή!

Μοιραστείτε το:

Newsletter