Μπουφές Deluxe

Μπουφές Deluxe

Ένα έπιπλο που όλοι έχουμε γνωρίσει, σε όλα σχεδόν τα σπίτια και σε διάφορες χρονικές περιόδους είναι ο μπουφές σαλονιού . Οι περισσότεροι τον έχουμε στο μυαλό μας ως κάτι παλαιομοδίτικό και αρκετά ογκώδες ,είναι όμως το πλέον μοντέρνο – vintage έπιπλο στις σύγχρονες τάσεις διακόσμησης.

Όταν λοιπόν το κλασσικό συναντά  το μοντέρνο και η ποιότητα το μεράκι για τη κατασκευή επίπλων, το δημιουργικό αποτέλεσμα οδηγεί στον Μπουφέ Deluxe διαστάσεων 1,90 x 0.50 x  0.85 (ύψος ) . Κατασκευασμένος από καπλαμά δρυ και  με ειδική τεχνοτροπία ‘’μαρκετερί’’ δηλ  ένωση μικρών κομματιών καπλαμά για να δοθεί το ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα πάνω στην επιφάνεια των πορτών του, είναι η επιτομή στο χειροποίητο έπιπλο. Με μοναδικό μεράκι έχει κατασκευαστεί το έπιπλο αυτό κυριολεκτικά ‘’κομμάτι – κομμάτι’’.

Όμως όταν η πολυετής πείρα του επίπλου Καλογεράκης συνδυάζεται με τις καλύτερες τεχνολογίες βγαίνει το εκπληκτικό αποτέλεσμα του Μπουφε Deluxe και αισθητικά και λειτουργικά : τα συρτάρια του λειτουργούν  με κρυφούς οδηγούς ( push to open) που ανοίγουν πιέζοντας τα προς τα μέσα, επιτρέποντας τους να ανοίγουν χωρίς πόμολα .Έτσι δημιουργούνται minimal  λείες επιφάνειες, πλήρως λειτουργικές . Καθώς όλα μας τα έπιπλα είναι χειροποίητα έτσι και ο μπουφές αυτός μπορεί να κατασκευαστεί στην επιθυμητή από εσάς διάσταση και να  βαφτεί στο χρώμα της επιλογής σας ώστε να εναρμονίζεται πλήρως με τον χώρο σας .

Στην επιφάνεια του καλό είναι να χρησιμοποιούνται κάποιοι ενδεικτικοί κανόνες διακόσμησης και να μη τον υπερφορτώνετε : Δώστε σημασία στο σωστό φωτισμό, δημιουργήστε ατμοσφαιρικό φωτισμό με ένα φωτιστικό και όχι φως από την οροφή. Επιπλέον μη ξεχνάτε ότι στα ίδια αντικείμενα που χρησιμοποιούμαι όπως βάζα, κηροπήγια κ.α. , καλό είναι να χρησιμοποιούμε μονό αριθμό πχ 3 βάζα και όχι 2 ή 4. Μια μικρή στοίβα από παλιά βιβλία ,καθώς κ η  προσθήκη φυτών ή λουλουδιών δίνει χρώμα , ζωντάνια  και ωραία ενέργεια και στο χώρο και στο έπιπλο . Μια ζωγραφιά ή κορνίζες με φωτογραφίες πάνω στο μπουφέ δίνουν ζωή γιατί θεωρούνται προσωπικά στοιχεία . Ένα ακόμα διακοσμητικό μυστικό είναι ότι τα κεριά που ενδεχομένως στολίσετε πρέπει να φαίνονται στις άκρες τους καμένα και όχι καινούργια.

Με αυτές και άλλες συμβουλές ο μπουφές θα μπορούσε να ήταν έργο τέχνη για το σαλόνι σας. Γι’ αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τις διαστάσεις και τα προτεινόμενα χρώματα . Ο μπουφές Deluxe όπως και όλα μας τα έπιπλα  παραδίδονται  από εμάς στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση στην Αθήνα ή σε οποιοδήποτε πρακτορείο της επιλογής σας .

Για περισσότερους μπουφέδες και έπιπλα σαλονιού πατήστε εδώ :

Μπουφεδες

Leave your thought

Newsletter