Νέα τάση στους καναπέδες-Λευκός καναπές Morgan

Νέα τάση στους καναπέδες-Λευκός καναπές Morgan

Κάθε φορά αναφερόμαστε στο έπιπλο καναπε το πρώτο πράγμα που έχουμε κατά νου είναι το χρώμα του ! Και τι πιο εντυπωσιακό από έναν λευκό καναπέ να διακοσμεί το σαλόνι σας . Είναι γεγονός πως ο λευκός καναπές αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά  στοιχεία της minimal διακόσμησης στο σπίτι. Μπορεί να αλλάξει δραματικά  την διακόσμηση του σαλονιου  και του χώρο σας, κάνοντάς το να δείχνει πιο κομψό και ευρύχωρο . Γι’αυτό και εμείς σας παρουσιάζουμε τον γωνιακο καναπε Morgan σε διάσταση 250 x 200 x 95 από λευκό ύφασμα .Η μοναδική του φινετσάτη αισθητική,η αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας είναι τα βασικά του χαρακτηριστικά. Το μεγάλο του προσόν είναι ότι μπορεί να συνυπάρξει με όλα τα χρώματα και με κάθε διακοσμητικό ύφος που μπορεί να έχει το υπόλοιπα σαλόνι σας .

Ο γωνιακός καναπές Morgan είναι κατασκευασμένος στο σκελετό του από πολύ ανθεκτικά υλικά και ύφασμα που καθαρίζεται πολύ εύκολα χωρίς να αφήνει λεκέδες . Καθώς είναι χειροποίητος όπως και όλα τα έπιπλά Καλογεράκης, μπορεί να κατασκευαστεί στις επιθυμητές από εσάς διαστάσεις και  με χρώμα υφάσματος της επιλογής σας. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι αποτελείται από 3 κομμάτια με αποσπώμενο σκαμπό, το οποίο μπορεί να αλλάξει είτε από τα δεξιά είτε αριστερά ,ώστε να εφαρμόσει τέλεια στο χώρο σας ή να σας δώσεις τη δυνατότητα να αλλάζετε τη διακόσμηση σας και μαζί και τη διάθεση σας .

Μη διστάσετε να απελευθερώσετε τη φαντασία σας στη διακόσμηση του λευκού καναπέ δημιουργώντας το δικό σας μοναδικό στυλ . Δοκιμάστε μαύρα διακοσμητικά στοιχεία ώστε να δημιουργήσετε αντιθέσεις ή χρωματιστά μαξιλάρια και κουρτίνες ,για να δώσετε φως και ζωντάνια στο χώρο . Συνοδεύστε τον καναπέ σας με ξύλινες διακοσμητικές πινελιές όπως ξύλινα τραπεζάκια στο χρώμα του ξύλου ή φωτιστικά φτιαγμένα από ξύλο. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι επίσης να τονίστε το λευκό του καναπέ σας με ένα έντονο χρωματιστό χαλί ή με έντονους χρωματιστούς τοίχους .

Τον  γωνιακό καναπέ Morgan είτε σας το φέρουμε εμείς, είτε το αποστείλουμε θα είναι έτοιμο , δε θα χρειαστεί να το συναρμολογήσετε εσείς . Στη περιοχή των Αθηνών σας το παραδίδουμε δωρεάν ή σε οποιοδήποτε πρακτορείο της επιλογής σας για επαρχεία. Σας παροτρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία ή να περάσετε (κατόπιν συνεννόησης) από την έκθεση μας για να το δείτε από κοντά .Η παράδοση του μπορεί να γίνει 15 μέρες μετά τη παραγγελία .

Για περισσότερους γωνιακούς καναπέδες, πατήστε εδώ :

Σαλόνια

Μοιραστείτε το:

Leave your thought

Newsletter