Οι κρεβατοκάμαρες από το Έπιπλο Καλογεράκης

Οι κρεβατοκάμαρες από το Έπιπλο Καλογεράκης

Όταν ακούμε την λέξη “κρεβατοκάμαρα” η σκέψη μας αυτόματα πηγαίνει στο κρεβάτι για τον λόγο ότι είναι μέρος της λέξης. Είναι πολύ φυσικό να  συνδιάσεις  την λέξη κρεβάτι με την λέξη ύπνος, μιας και ο περισσότερος χρόνος που ξοδεύουμε στο δωμάτιο είναι για τον ύπνο . Εξάλλου, η κρεβατοκάμαρα παίζει μεγάλο ρόλο αφού εκεί ξεκουραζόμαστε μετά από μια δύσκολή ημέρα.

Υπάρχουν πολλά πράγματα στην κρεβατοκάμαρα από  ένα κρεβάτι. Φυσικά, υπάρχουν έπιπλα με συρτάρια, κομοδίνα, και αρκετά άλλα. Πάνω από όλα όμως , υπάρχουν πολλά έπιπλα για την κρεβατοκάμαρα σας  που μπορείτε να βάλετε τα οποία θα προσφέρουν σε χρησιμότητα αλλά και στην εμφάνιση.
Για παράδειγμα,ορισμένα ράφια για βιβλία στην κρεβατοκάμαρα σας είναι μια εξαιρετική ιδέα. Τα ράφια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποθηκεύετε βιβλία, ή για να βάλετε κάποιες κορνίζες με φωτογραφίες από καλές σας αναμνήσεις.. Αν θέλετε να διαβάσετε το βράδυ στο κρεβάτι πρίν κοιμηθείτε, το ράφι με τα βιβλία είναι η καλύτερη λύση. Αν έχετε κάποιες ισχυρές αναμνήσεις με δυνατή συναισθηματική αξία είναι ότι καλύτερο να τοποθετήσετε την φωτογραφία σε ένα από τα ψηλά ράφια για να την προστατεύσετε από οποιαδήποτε επαφή και να την διατηρήσετε για μια ζωή.

Ίσως ένα γραφείο για τον υπολογιστή σας να ήταν μία πολύ καλή ιδέα, ειδικά από άποψη λειτουργικότητας, αν δεν έχετε σε κάποιο άλλο χώρο γραφείο, ένα κομπιούτερ στο γραφείο της  κρεβατοκάμαρας  θα επέτρεπε σε κάποιον να δουλέψει η ακόμα και να περιηγηθεί στο διαδυκτιο,όλα αυτά διατυρώντας το υπόλοιπο σπίτι ίσυχο αποφέυγοντας να ενοχλεί τους άλλους. Αν η κρεβατοκάμαρα  είναι αρκετά μεγάλη, θα μπορούσατε να βάλετε ένα εκτυπωτή και ένα scanner για να κάνετε όλες της δουλειές από εκεί.

Οι κρεβατοκάμαρες δεν είναι μόνο για ύπνο, και οι προοπτικές διαμόρφωσης του κάθε σπιτιού ατελείωτες. Στο τέλος μίας μεγάλης μέρας, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα να γυρίζεις σε ένα  σπίτι καλοδιακοσμημένο και λειτουργικό για να μπορείς να χαλαρώσεις πρίν καταλήξεις στο κρεβάτι για ύπνο.

Newsletter