Πόσο σημαντικό είναι το κρεβάτι μας;

Πόσο σημαντικό είναι το κρεβάτι μας;

Κρεβατόστρωμα Julie

Το υπνοδωμάτιο ήταν κατά πάσα πιθανότητα το πρώτο δωμάτιο στο οποίο ο καθένας μας δοκίμασε τις δυνατότητές του στη διακόσμηση. Από την παιδική και εφηβική μας ηλικία, η κρεβατοκάμαρα αποτελούσε το χώρο ο οποίος θα αντανακλούσε την προσωπικότητά μας. Τότε αποτελούσε το κατεξοχήν δωμάτιο όπου θα υποδεχόμασταν τους φίλους μας και θα περνούσαμε εκεί ατέλειωτες ώρες. Τώρα, η κρεβατοκάμαρα εξυπηρετεί μόνο ιδιωτικούς σκοπούς, αφού πρόκειται για έναν απομονωμένο χώρο εξαιρετικά ιερό, τον οποίο σπάνια βλέπουν επισκέπτες.  Ίσως και γι’ αυτό το λόγο εξακολουθεί να παραμένει το τελευταίο δωμάτιο του οποίου θα προσέξουμε τη διακόσμηση.

Η κρεβατοκάμαρα όμως παίζει σημαντικότατο ρόλο στην αίσθηση που λαμβάνουμε γενικά από το σπιτικό μας, καθώς αντιπροσωπεύει τον εσωτερικό μας κόσμο. Γενικά, η αύρα του σπιτιού έχει άμεση επίπτωση στην ψυχολογία μας, και ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται για εκείνη που αναδύεται από την κρεβατοκάμαρα, τον χώρο που φιλοξενεί τη διαδικασία της ξεκούρασής μας, τη χαλάρωση και την ονειροπώλησή μας. Περισσότερο από κάθε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, στην κρεβατοκάμαρα ανανεώνεται η ενέργειά μας, χτίζονται οι αντοχές μας ώστε να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές υποχρεώσεις μας, κατά συνέπεια χρειάζεται να στρέψουμε την προσοχή μας στη διαρρύθμιση και τη διακόσμησή της ώστε να επιτύχουμε την απόλυτη αρμονία.

Καθώς, λοιπόν, οι προσπάθειές μας θα βρίσκονται μακριά από τα επικριτικά μάτια των καλεσμένων μας, η διακόσμηση του υπνοδωματίου μάς δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσουμε από το μηδέν και να σχεδιάσουμε έναν ολόκληρο χώρο όπως ακριβώς εμείς επιθυμούμε. Επίκεντρο του δωματίου μας είναι σε αυτή την περίπτωση το κρεβάτι. Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να είναι τα πράγματα, αφού στον ύπνο – και άρα στο κρεβάτι μας – αφιερώνουμε το ΄1/3 της ημέρας μας.

Η επιλογή του κρεβατιού είναι εξίσου σημαντική με την άνεση που αυτό τελικά θα προσφέρει. Ο σχεδιασμός της επίπλωσης σε κάθε περίπτωση μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη δημιουργία μιας ισορροπημένης ατμόσφαιρας. Κατ’ επέκταση το κρεβάτι θα πρέπει να αντιπροσωπεύει την ηρεμία που προσπαθούμε να επιτύχουμε μέσω μιας ζεστής και όμορφης ατμόσφαιρας. Καθώς όμως αποτελεί ένα ογκώδες έπιπλο στο χώρο, καλό θα ήταν να προσέξουμε να μην μας περιορίσει στις περαιτέρω επεμβάσεις μας κυριεύοντας επιβλητικά το δωμάτιο. Ειδικά εάν η γνώμη μας αλλάζει γρήγορα, αν είμαστε αναποφάσιστοι ή αν βαριόμαστε εύκολα, το κρεβάτι οφείλει να συγχωρεί τις αδυναμίες μας και να μας επιτρέπει να εκφραστούμε με ελευθερία κινήσεων. Πώς θα καταφέρουμε ένα τόσο περίπλοκο σχέδιο; Πώς θα ικανοποιηθούν όλοι αυτοί οι παράγοντες;

Η απάντηση βρίσκεται στο κρεβατόστρωμα Julie που συνδυάζει τη φυσική λιτότητα με το διαχρονικού στιλ. Πρόκειται για έπιπλο ελληνικής κατασκευής με κόντρα πλακέ θαλάσσης εσωτερικά. Ενώ μπορεί να ταιριάξει με πλήθος αποχρώσεων, αναδεικνύεται ιδιαίτερα σε περιβάλλον γήινων χρωμάτων, συμβάλλοντας στην κυκλοφορία της θετικής ενέργειας στο χώρο. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από ποικιλία χρωμάτων. Το ύφασμα της επένδυσης είναι αδιάβροχο και ιδιαίτερα ανθεκτικό Επίσης, οι ευθείες και καθαρές γραμμές προσδίδουν μια αίσθηση απλότητας η οποία συνάδει με τη φυσική ισορροπία.

Ο σχεδιασμός του θα προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη φυσικότητα σε δωμάτια που είναι αποδέκτες πλούσιου φυσικού φωτός.  Οι διαστάσεις του κρεβατιού είναι 220cm μήκος επί 180cm πλάτος ενώ στο κρεβάτι μπορεί να τοποθετηθεί στρώμα διαστάσεων 200cm επί 160cm. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου οι διαστάσει μπορούν να τροποποιηθούν ώστε να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας. Το κρεβατόστρωμα Julie αποτελεί την ιδανική επιλογή για όποιον επιθυμεί να εξασφαλίσει το συνδυασμό του ήσυχου ύπνου και του ισορροπημένου σχεδιασμού στο υπνοδωμάτιο.

Leave your thought

Newsletter