Σύνθεση σαλονιού Clairie

Σύνθεση σαλονιού Clairie

Εύκολα θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει το σαλόνι/καθιστικό ως το κέντρο του σπιτιού . Το έπιπλο που δεσπόζει στο καθιστικό σας δεν είναι άλλο από το σύνθετο ! Ο ρόλος του στο χώρο σας είναι πολλαπλός : λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος, ως βάση για την τηλεόραση αλλά είναι και το κατάλληλο σημείο για τα διακοσμητικά σας .

Αν λοιπόν θέλετε να διακοσμήσετε μοντέρνα το σαλόνι σας , δίνοντας έμφαση στο συνδυασμό υλικών και το design σας προτείνουμε το υπέροχο σύνθετο Clairy σε διάσταση 3,20 x 2,10 m . Minimal αλλά ταυτόχρονα επιβλητικό, χαρίζει μια πολυτελή πινελιά στο χώρο καθώς συνδυάζει δυο υλικά, το ξύλο για τη κατασκευή του και το γυαλί για τις πόρτες των ντουλαπιών. Υπάρχει η δυνατότητα να εξελίξετε τη δημιουργικότητα σας επιλέγοντας το χρώμα της λάκας με την οποία είναι βαμμένο το ξύλο, από  μια ευρεία γκάμα χρωματολογίου ,και να κάνετε ένα μοναδικό συνδυασμό. Έτσι θα έχετε ένα επιπλο σαλονιου μοναδικά φτιαγμένο, μόνο για σας, σύμφωνα με τις ανάγκες του σαλονιού σας και τους χρωματικούς συνδυασμούς που ταιριάζουν απόλυτα με τους τοίχους και τα υπόλοιπα έπιπλά του χώρο σας .

Ο τετράγωνος χώρος στο κέντρο του επίπλου δημιουργεί  ένα μοναδικό πλαίσιο για να βάλετε τη τηλεόραση σας ή να διακοσμήσετε μεγάλα αντικείμενα .Επιπλέον τα ντουλάπια στο υπόλοιπο σύνθετο δίνουν τη δυνατότητα για μεγάλο αποθηκευτικό χώρο . Η επιφάνεια πάνω από αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για την τοποθέτηση βιβλίων ή  διακοσμητικών αντικειμένων. Δημιουργήστε μια πολύχρωμη παλέτα πάνω στο σύνθετο βάζοντας φυτά εσωτερικού χώρου και stylish διακοσμητικά κάνοντας Mix& Match! Φτιάξτε επίσης πάνω από το σύνθετο τη τέλεια επιτοίχια γκαλερί (gallery wall) με αγαπημένα σας έργα τέχνης ,posters ή ακόμα και φωτογραφίες  και αναδείξτε ακόμα περισσότερο το στυλ αυτού του σύνθετου. Θυμήσου ότι το σύνθετο του σαλονιού σου είναι το σημείο που ενδείκνυται για  να βάζεις τα αντικείμενα που σου δημιουργούν αίσθημα χαλάρωσης και νοσταλγίας . Μετρήστε τον χώρο σας , συνδυάστε τα χρώματα που σας ταιριάζουν καλύτερα κ επιλέξτε αυτό το λιτό σύνθετο Clairy. Η ποιοτική κατασκευή του από την εταιρεία Καλογεράκης αποτελεί εγγύηση για το πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα .Δώστε την απαιτούμενη σημασία στη διακόσμηση του σαλονιού σας δημιουργώντας μια μοντέρνα και ποιοτική κατασκευή  για τον χώρο που χαλαρώνετε με την οικογένεια σας  , καλωσορίζετε τους καλεσμένους σας ή ακόμα μπορεί κ να δουλεύτε . Η σύνθεση σαλονιού Clairy καθώς και όλα τα έπιπλα της Εταιρείας μας μπορούν να προσαρμοστούν σε διαστάσεις έτσι ώστε να ταιριάξουν απόλυτα στο χώρο σας.

Για να δείτε την συνθεση Clairy ή άλλες κατασκευές για το σαλόνι σας πατήστε στον παρακάτω σύνθεσμο.

Συνθέσεις σαλονιού

Leave your thought

Newsletter