Σύνθετο Jenny

Σύνθετο Jenny

Η έκφραση βάλτε χρώμα στη ζωή σας έρχεται να ταιριάξει απόλυτα με το σύνθετο Jenny !Είναι το έπιπλο που κερδίζει τις εντυπώσεις στο κέντρο του σαλονιου σας και σας φτιάχνει τη διάθεση σας με τα υπέροχα χρώματα του. Ο ρόλος του στο χώρο σας είναι πολλαπλός : λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος, ως βάση για την τηλεόραση αλλά είναι και το κατάλληλο σημείο για τα διακοσμητικά σας .

Αν λοιπόν θέλετε να διακοσμήσετε μοντέρνα το σαλόνι σας , δίνοντας έμφαση στο συνδυασμό υλικών και το design σας προτείνουμε το υπέροχο σύνθετο Jenny σε διάσταση 3,20 x 1,90 m.Υπάρχει η δυνατότητα να εξελίξετε τη δημιουργικότητα σας επιλέγοντας το χρώμα της λάκας με την οποία είναι βαμμένο το ξύλο, από  μια ευρεία γκάμα χρωματολογίου, και να κάνετε μοναδικούς συνδυασμούς με τα υπόλοιπα έπιπλα σας .Έτσι θα έχετε ένα έπιπλο μοναδικά φτιαγμένο, μόνο για σας, σύμφωνα με τις ανάγκες του σαλονιού σας και τους χρωματικούς συνδυασμούς που ταιριάζουν απόλυτα με τον καναπέ, τις κουρτίνες και τα χαλιά σας .

Ο τετράγωνος χώρος στο κέντρο του επίπλου (διαστάσεων 0.40 x 0.40 ) δημιουργεί  ένα μοναδικό πλαίσιο για να βάλετε βιβλία ή τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ή να διακοσμήσετε μεγάλα αντικείμενα. Η συνολική διάσταση του τετραγώνου είναι 1.20 x 1.20. Επιπλέον τα ντουλάπια στο υπόλοιπο σύνθετο δίνουν τη δυνατότητα για μεγάλο αποθηκευτικό χώρο . Η επιφάνεια πάνω από αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως  επιπλο τηλεορασης ( tv stand) είτε για την τοποθέτηση  διακοσμητικών αντικειμένων. Δημιουργήστε μια πολύχρωμη παλέτα πάνω στο σύνθετο βάζοντας φυτά εσωτερικού χώρου και stylish διακοσμητικά κάνοντας Mix&Match! Φτιάξτε επίσης πάνω από το σύνθετο τη τέλεια επιτοίχια γκαλερί (gallerywall) με αγαπημένα σας έργα τέχνης ,postersή ακόμα και φωτογραφίες  και αναδείξτε ακόμα περισσότερο το στυλ αυτού του σύνθετου. Θυμήσου ότι το σύνθετο του σαλονιού σου είναι το σημείο που ενδείκνυται για  να βάζεις τα αντικείμενα που σου δημιουργούν αίσθημα χαλάρωσης και νοσταλγίας . Μετρήστε τον χώρο σας , συνδυάστε τα χρώματα που σας ταιριάζουν καλύτερα κ επιλέξτε αυτό το λιτό αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό  σύνθετο Clairy.

Η ποιοτική κατασκευή του από την εταιρεία Καλογεράκης αποτελεί εγγύηση για το πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα, καθώς έχετε ποιοτικές πρώτες ύλες,design και ευελιξία, καθώς οι διαστάσεις του επίπλου μπορούν να προσαρμοστούν , στις διαστάσει του χώρου σας .

Το σύνθετο Jenny σας παραδίδεται δωρεάν εντός Αττικής ή σε οποιοδήποτε πρακτορείο της επιλογής για αποστολή στην επαρχία . Για περισσότερα σύνθετα σαλονιού και χρωματικές ιδέες, πατήστε εδώ :

Συνθέσεις Σαλονιού

Μοιραστείτε το:

Leave your thought

Newsletter