Τετράγωνο Τραπεζάκι Σαλονιού με Τζάμι ( 80 x 70 x 0.40)

Τετράγωνο Τραπεζάκι Σαλονιού με Τζάμι ( 80 x 70 x 0.40)

Το τραπεζάκι σαλονιού αν  και δεν είναι το κυρίαρχο έπιπλο στο σαλόνι σας, η χρησιμότητα του είναι ξεχωριστή στο χώρο σας και οι επιλογές για να διαλέξετε το ιδανικό, είναι πολλές.

Εμείς σας προτείνουμε συνδυασμό ξύλου και γυαλιού! Μοντέρνου και κλασσικού -ζεστού υλικού . Το τετράγωνο τραπεζακι σαλονιου με τζάμι διαστάσεων 80 x 70 x 0.40 (ύψος) , είναι η ιδανική λύση για ένα μοντέρνο καθιστικό .Κατασκευασμένο από MDF με καπλαμά δρυ 25 χιλιοστών . Το τζάμι στο πάνω μέρος είναι  8 χιλιοστών .Όπως και όλα μας τα  χειροποίητα έπιπλά ,έτσι και γι’ αυτό το τραπεζι σας δίνουμε τη δυνατότητα να κατασκευαστεί στη διάσταση που επιθυμείτε, καθώς επίσης και να βαφτεί στο αγαπημένο σας χρώμα ,ώστε να ταιριάζει τέλεια με τη διακόσμηση του χώρου σας .

Κομψό και λιτό , και ταυτόχρονα σταθερό και ανθεκτικό, διακοσμεί το κέντρο του  σαλονιού σας ,ενώ φιλοξενεί πολλά χρηστικά αντικείμενα , όπως τα ποτήρια σας , το κοντρόλ της τηλεόρασης , περιοδικά , τασάκια κτλ. . Δε πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι το καταλληλότερο σημείο του σαλονιού για να τοποθετήσουμε είτε κάποιο βάζο με λουλούδια είτε διακοσμητικά κεριά ,είτε τα αγαπημένα μας αντικείμενα που θα στολίσουν  το σαλόνι μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο . Τον κενό χώρο κάτω από το τζάμι μπορεί να το χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση βιβλίων ή διακοσμητικών προστατευόμενα από τη σκόνη .Έτσι έχετε ταυτόχρονα ελεύθερη όλη την επιφάνεια του τραπεζιού και τα αγαπημένα σας αντικείμενα τοποθετημένα μέσα σε αυτό .

Το κεντρικό λοιπόν τραπεζάκι αποτελεί το πιο βασικό αισθητικό στοιχείο του σαλονιού σας. Πρέπει να είναι κομψό και κατασκευασμένο ώστε να αποτυπώνει το προσωπικό στυλ του σαλονιού . Συνήθως έχει υψηλή λειτουργικότητα και έξυπνη χρησιμότητα ,καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευέλικτα σε κάθε σχεδιαστικό στυλ του χώρου σας . Με ξεχνάτε ότι μπορούμε να σας το έχουμε έτοιμο μέσα σε δέκα μέρες κατόπιν παραγγελίας, παραδοτέο δωρεάν εντός Αθηνών ή σε όποιο πρακτορείο της επιλογής σας για αποστολή στην επαρχία.

Το τραπέζι ανεξάρτητα αν θα σας το φέρουμε εμείς στο χώρο σας  ή θα στο στείλουμε με το πρακτορείο της επιλογής σας, είναι έτοιμο και δε θα χρειαστεί να το συναρμολογήσετε μόνοι σας .

Για να δείτε όλα τα τραπεζάκια σαλονιού πατήστε στο παρακάτω σύνδεσμο .

Τραπεζάκια Σαλονιού

Leave your thought

Newsletter