Τραπεζάκι Σαλονιού Σοφία

Τραπεζάκι Σαλονιού Σοφία

Αν σας αρέσει   ο χώρος σας να αποτελείται από λειτουργικά και μοντέρνα έπιπλα, τότε θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε ένα έπιπλο που κοσμεί  το κέντρο του σαλονιού σας, δηλαδή το τραπεζάκι σαλονιού. Ένα έπιπλο με πολλούς ρόλους, πρακτικό και διακοσμητικό χαρακτήρα αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του καθιστικού και του αγαπημένου μου  καναπέ . Γι’ αυτό και σας παρουσιάζουμε το μοντέρνο χειροποίητο τραπεζακι σαλονιου’’ Σοφία ‘’,κατασκευασμένο από MDF βαμμένο σε λάκα και καπλαμά δρυ . Η προτεινόμενη διάσταση του είναι 1,20 x 0.80 x 0.40 και το χρώμα μπορεί να γίνει σε ότι εσείς επιθυμείτε .

Το τραπεζάκι αυτό εκπροσωπεί την απόλυτη αυτονομία και λειτουργικότητα  καθώς αποτελείται από δυο συρτάρια και δυο ράφια ‘’ σερβιτόρους ‘’. Έτσι χρησιμοποιώντας τα συρτάρια  εξοικονομείτε  αρκετό αποθηκευτικό χώρο για τα απαραίτητα  χρηστικά αντικείμενα σας  και   άνεση καθώς  τα πτυσσόμενα ράφια ‘’σερβιτόροι’’ σας  σερβίρουν  ότι χρειάζεστε  πιο κοντά σας . Έτσι ένα τραπεζάκι σαλονιού μικρών διαστάσεων αμέσως μετατρέπεται σε ένα λειτουργικό έπιπλο που θα σας συγκεντρώνει κάθε μέρα γύρω του για να περνάτε στιγμές άνεσης κ χαλάρωσης . Όταν δε θα χρειάζεστε άλλο τους βοηθητικούς ‘’σερβιτόρους’’,με μια κίνηση θα επανέρχονται στη θέση τους  αφήνοντας σας ελεύθερο μεγαλύτερο χώρο στο σαλόνι σας .

Επιλέξτε το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα με το καναπέ , τις κουρτίνες και το χρώμα του τοίχου ώστε να δώσετε αίσθηση κομψότητας και άνεσης στο χώρο σας . Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε το χρώμα που σας ταιριάζει καλύτερα . Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων , καθώς επίσης και να συζητήσουμε κάθε τεχνική λεπτομέρεια .

Όπως όλα μας τα έπιπλα ανεξαρτήτου μεγέθους και βάρους σας αποστέλλονται δωρεάν στον χώρο σας στην Αθήνα ή σε οποιοδήποτε πρακτορείο της επιλογής σας για επαρχεία . Επίσης το τραπεζάκι ανεξάρτητα αν θα σας το φέρουμε εμείς ή σας το αποστείλουμε θα είναι έτοιμο, δε θα χρειαστεί να το συναρμολογήσετε. Ο χρόνος κατασκευής του και παράδοσης είναι δέκα μέρες μετά την οριστική σας παραγγελία .

Αν θέλετε λοιπόν να δημιουργήσετε ένα χώρο χαλάρωσης αλλά και λειτουργικότητας επιλέξτε το τραπεζι σαλονιου Σοφία και ανανεώστε τη διάθεση σας και την αισθητική του χώρου σας . Χρησιμοποιείστε τη σοφή και έξυπνη  λειτουργικότητα αυτού του πολυμορφικού τραπεζιού για μεγαλύτερη άνεση και μοντέρνο design στο σαλόνι σας .

Για περισσότερα τραπεζακια σαλονιου,πατήστε εδώ :

Τραπεζακια Σαλονιού

Leave your thought

Newsletter