Τραπεζάκι Σαλονιού BOX Καρυδιά Λάκα

Τραπεζάκι Σαλονιού BOX Καρυδιά Λάκα

Καθώς ετοιμάζεστε να διακοσμήσετε το σαλόνι σας, εκτός από τον καναπέ, έρχεται η στιγμή που πρέπει να επιλέξετε το επόμενο έπιπλο που δεν είναι άλλο από το τραπεζάκι σαλονιού . Το τραπεζάκι σαλονιού κατέχει κεντρική θέση το σαλόνι  του σπιτιού σας . Γι’ αυτό και από μια μεγάλη ποικιλία από τραπεζάκια σαλονιού φτιαγμένα με μεράκι από την εταιρεία Καλογεράκης , σας προτείνουμε το μοντέρνο τραπεζάκι Box Καρυδιά Λάκα σε διάσταση 90 x 90 x  42 cm ( ύψος) .

Το έπιπλο αυτό είναι φτιαγμένο από MDF πάχους 16 χιλιοστών και βαμμένο με λευκή λάκα. Καθώς όλα μας τα έπιπλα είναι χειροποίητα έτσι και για το τραπεζάκι σαλονιού BOX σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε να βαφτεί στο χρώμα που επιθυμείτε ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα έπιπλα σας . Επιπλέον σας δίνουμε και την επιλογή του υλικού . Μπορεί να κατασκευαστεί και από ξύλο καπλαμά δρυ, χωρίς καμιά επιπλέον αλλαγή στη τιμή .

Η μοντέρνα τετραγωνισμένη σχεδίαση του μπορεί να αναδείξει το σαλόνι σας προσθέτοντας την εικόνα ενός στιλάτου και λεπτομερώς διακοσμημένου σαλονιού .Το μεγάλο μυστικό του είναι η δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου που προσφέρει : κάθε τετράγωνο κομμάτι του είναι και ένα μεγάλο συρτάρι . Επομένως εκτός από ένα μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού έχετε και τέσσερα συρτάρια με μεγάλη χωρητικότητα για να τακτοποιήσετε οτιδήποτε επιθυμείτε .  Γι΄αυτό πέρα από τη πρακτικότητα του και την άψογη κατασκευή του , σας προτείνουμε να ασχοληθείτε και με τη διακόσμηση του καθώς τα τραπεζάκια  σαλονιού είναι το επίκεντρο του σαλονιού σας. Μη ξεχάσετε να τοποθετήσετε ένα ωραίο βάζο με φρέσκα λουλούδια . Ιδανικά διαλέξτε λουλούδια που να ταιριάζουν με τα χρώματα του σαλονιού σας . Μια επίσης ωραία ιδέα είναι να δημιουργήσετε μικρές στοίβες με βιβλία και να τις τοποθετήσετε πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού σας . Παρόλα αυτά το τραπεζάκι BOX είναι λιτό αλλά εντυπωσιακό από μόνο του , οπότε δε χρειάζεται να το υπερφορτώσετε .

Οι λιτές γραμμές του και ο συνδυασμός των δυο χρωμάτων προσφέρουν στιλιστική άποψη στο χώρο, δίνοντας φινέτσα , design και λειτουργικότητα . Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε τη γνώμη μας και τη συμβουλή μας για συνδυασμούς χρωμάτων και διαστάσεων ή να παραγγείλετε το χρωματισμό της φωτογραφίας, που είναι άμεσα διαθέσιμο. Επίσης μια άλλη πρόταση διαστάσεων είναι σε παραλληλόγραμμο σχήμα σε διάσταση 1.20  x 0.80 ! Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποια από τις παραπάνω αλλαγές η παράδοση γίνεται εντός 10 ημερών , δωρεάν στην Αθήνα ή σε οποιοδήποτε πρακτορείο της επιλογής σας για την υπόλοιπη Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση κατόπιν ραντεβού μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση του εργοστασίου μας για να το δείτε και από κοντά .

Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό των περισσοτέρων επίπλων μας είναι ότι όταν παραλάβετε δε θα σας ταλαιπωρήσουν καθόλου, καθώς ανεξάρτητα απο αν θα το φέρουμε εμείς στο χώρο σας ή σας το αποστείλουμε είναι έτοιμο  και δεν θα χρειαστεί να το συναρμολογήσετε μόνοι σας .

 Αφήστε τη φαντασία σας και το γούστο σας να εξελιχθούν με τη βοήθεια των επίπλων μας .

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα τραπεζάκια σαλονιού, πατήστε στο παρακάτω :

Τραπεζακια Σαλονιου

Leave your thought

Newsletter