Τραπεζάκι Σαλονιού Denise

Τραπεζάκι Σαλονιού Denise

Λειτουργικό – πολυμορφικό και με υπέροχο design, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά για το τραπεζάκι σαλονιού Denise διαστάσεων 1,20  x 0,80x 0,42 cm. Το τραπεζακι σαλονιου αποτελεί ένα από τα πιο πολύ χρησιμοποιούμενα έπιπλα της καθημερινότητας σας μέσα στο σπίτι . Είτε μόνοι είτε με την οικογένεια σας είτε με παρέα , το τραπεζάκι σαλονιού είναι αυτό που θα σας συγκεντρώσει όλους γύρω του !! Αξίζει λοιπόν να δώσετε στο έπιπλο αυτό την αξία που του αρμόζει , γι’ αυτό και σας προτείνουμε το πολυμορφικό  τραπεζάκι σαλονιού Denise που θα χαρίσει design αλλά κυρίως πρακτικότητα στο σαλόνι σας .

Είναι κατασκευασμένο από MDF και καπλαμά δρυ. Η προτεινόμενη  διάσταση του είναι 1,20 x 0,80 και ύψος 42 πόντους. Όμως η διάσταση του μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του χώρου σας. Έχει 2 ”σερβιτόρους” που ανοίγουν έτσι ώστε να μπορείτε να ακουμπήσετε  κάτι πάνω και να το έχετε ταυτόχρονα  κοντά  σας καθώς κάθεστε  στον καναπέ σας, χαρακτηριστικό που προσφέρει ασυναγώνιστη άνεση και λειτουργικότητα . Επιπλέον το έξτρα σκαμπό / κάθισμα που κρύβει στη μια του πλευρά , μπορεί να κατασκευαστεί στο χρώμα και  με το ύφασμα της επιλογής σας . ¨Όπως θα παρατηρήσετε το  τραπέζι σαλονιού Denise περιλαμβάνει 2 σκαμπό ένα υφασμάτινο και ένα ξύλινο (υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε 2 ξύλινα, 2 υφασμάτινα ή 1+1) . Επίσης η συρταριέρα σε κάθε μεριά σας δίνει την δυνατότητα του εξτρα αποθηκευτικού χώρου .

Όπως όλα τα έπιπλα της εταιρείας Καλογεράκης  και αυτό το τραπέζι σαλονιού το χαρακτηρίζει ο συνδυασμός ποιότητας στην κατασκευή  με τις καλύτερες πρώτες ύλες της αγοράς ,και όλα αυτά συνοδεύονται  από την μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο του επίπλου .

 Επιπλέον μη ξεχνάτε ότι μπορεί να κατασκευαστεί στην επιθυμητή από εσάς διάσταση ώστε να ταιριάζει με τα υπόλοιπα έπιπλα σας και να διατηρεί τις τέλειες αναλογίες με τον καναπέ σας και τα τετραγωνικά του σαλονιού σας.

Μη ξεχνάτε ότι το τραπεζάκι σαλονιού Denise αποστέλλεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο πρακτορείο της επιλογής σας για αποστολή στην επαρχεία . Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό είναι ότι το τραπεζι ανεξάρτητα αν θα σας το φέρουμε εμείς στον χώρο σας ή σας το αποστείλουμε με το πρακτορείο της επιλογής σας είναι έτοιμο και δεν θα χρειαστεί να το συναρμολογήσετε μόνοι σας! Σημαντικότερο όμως όλων είναι η δυνατότητα επισκευής που σας παρέχουμε σε οποιαδήποτε πιθανό πρόβλημα παρουσιαστεί στο μέλλον, με γνώμονα την εμπειρία μας στο χώρο του επίπλου. Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε την επαγγελματική μας γνώμη- πρόταση για το σαλόνι σας . 

Για περισσότερα τραπεζακια σαλονιου, πατήστε εδώ :

Τραπεζάκια Σαλονιου


Leave your thought

Newsletter