Τραπεζάκι Σαλονιού Horizon

Τραπεζάκι Σαλονιού Horizon

Αν έχετε στο νου σας την εργονομία και το μοντέρνο design , δεν έχετε παρα να κοιτάξετε προσεχτικά αυτό το κεντρικό τραπεζάκι σαλονιού ! Πως θα μπορούσατε να φανταστείτε τον συνδυασμό πρακτικών καθισμάτων/ σκαμπό και μοντέρνου τετράγωνου τραπεζιού ?

Συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία μας στο σχεδιασμό και την κατασκευή του επίπλου καθώς επίσης και τις τάσεις της μόδας στη διακόσμηση, το σκεφτήκαμε εμείς για σας και κατασκευάσαμε αυτό το υπέροχο τραπέζι σαλονιού, όπου με ένα έπιπλο έχουμε ταυτόχρονα τραπεζάκι , αποθηκευτικό χώρο και δυο καθίσματα! Σε διάσταση 1,00 x 1,00 x 40 cm (ύψος ) και κατασκευασμένο από καπλαμά δρυς, βαμμένο με λευκή λάκα χαρίζει κομψότητα και φωτεινότητα στο σαλόνι σας , καθώς συνδυάζεται υπέροχα σχεδόν με όλα τα χρώματα που μπορεί να έχει ο  καναπές σας.Στη βάση του κάτω από τις δυο γωνίες του τραπεζιού έχετε δυο (και αντίστοιχα άλλα δυο) συρτάρια για αποθηκευτικό χώρο ! Συνολικά λοιπόν αποκτάτε 4 συρτάρια στο σαλόνι χωρίς αυτά να πιάνουν καθόλου χώρο . Επιπλέον, αντιδιαμετρικά αντίθετα από τα συρτάρια είναι εργονομικά τοποθετημένα δυο σκαμπό ντυμένα με ύφασμα της επιλογής σας . Τραβώντας τα σκαμπό που βρίσκονται κάτω από τραπεζάκι προς τα έξω, αποκτάτε στη στιγμή δυο επιπλέον καθίσματα .

Μη ξεχνάτε ότι όλες  μας οι πρώτες ύλες είναι προσεχτικά διαλεγμένες ώστε να σας παρέχουμε κατασκευαστικά τα πιο ανθεκτικά έπιπλα . Επίσης το σημαντικό χαρακτηριστικό στα χειροποίητα έπιπλα Καλογεράκης είναι ότι σας δίνεται η δυνατότητα να κατασκευαστούν στο χρώμα που επιθυμείτε είτε αυτό αφορά το χρώμα του ξύλου είτε του υφάσματος. Έτσι ,και  αυτό το τραπεζακι σαλονιου μπορείτε να το παραγγείλετε, κατόπιν συνεννόησης , στο χρώμα που επιθυμείτε ώστε να σας χαρίζει ένα ομοιόμορφο αισθητικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τον καναπέ , τις κουρτίνες και τα υπόλοιπα έπιπλα του σαλονιού σας ! Μπορείτε να το έχετε έτοιμο μέσα σε δέκα μέρες από την ημέρα παραγγελίας και παραδοτέο δωρεάν στο χώρο σας εντός Αττικής  ή στο πρακτορείο της επιλογής σας για επαρχία . Και μη ξεχνάτε ότι όπως όλα μας τα έπιπλα έτσι και αυτό είτε σας το φέρουμε εμείς είτε σας το στείλουμε , το παραλαμβάνετε έτοιμο και άρτια συναρμολογημένο . Εσείς το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να το διακοσμήσετε και να το απολαύσετε .

Ο έξυπνος σχεδιασμός του το καθιστά κατάλληλη επιλογή για περιορισμένους  χώρους ,που δε μπορούν να φιλοξενούν πολλά ξεχωριστά έπιπλα  ,πάσχοντας συνήθως από αποθηκευτικούς χώρους .Με ένα έπιπλο απολαμβάνεται τη λειτουργικότητα τριών : τραπεζάκι , συρτάρια και καθίσματα ! Θα μπορούσατε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο !

Για να δείτε όλα μας τα τραπεζάκια σαλονιού πατήστε στο παρακάτω σύνδεσμο !

Τραπεζάκια Σαλονιού

Leave your thought

Newsletter