Τραπεζάκι Σαλονιού Juno

Τραπεζάκι Σαλονιού Juno

Το minimal  στυλ είναι μια νέα τάση που τα τελευταία χρόνια μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή μας . Η minimal διακόσμηση και τα αντίστοιχα έπιπλα πρωτοστατούν στα μοντέρνα κυρίως σπίτια κ στους εναλλακτικούς χώρους . Βέβαια σε κάθε περίπτωση δε θα πρέπει να παραβλέπουμε την ποιότητα κατασκευής του επίπλου, ότι στυλ και γραμμή και αν  ακολουθεί, καθώς επίσης και τη πρακτικότητα του .

Γι’ αυτό και εμείς σας προτείνουμε το τραπεζακι σαλονιου Juno (προτεινόμενες διαστάσεις 1,00 x 0.60 x 40 ) κατασκευασμένο από MDF από καπλαμά δρυ βαμμένο σε καρυδί, όπως το βλέπετε στην άνω φωτογραφία . Όπως και όλα μας τα χειροποίητα έπιπλα, έτσι και αυτό κατασκευάζεται στις επιθυμητές από εσάς διαστάσεις και το βάφουμε σε ότι χρώμα θέλετε, ώστε να ταιριάζει με τα υπόλοιπα έπιπλα του σαλονιού σας. Ο κενός χώρος κάτω από την επιφάνεια του τραπεζιού είναι κατάλληλος για αποθηκεύετε τα άμεσα χρηστικά σας πράγματα, ώστε η επιφάνεια του τραπεζιού να μένει ελεύθερη . Έτσι το έπιπλο παραμένει απλό και λιτό σε όλη του την επιφάνεια. Επιπλέον τα υψηλά ξύλινα ποδαράκια του τραπεζιού βοηθούν στο εύκολο και γρήγορα καθάρισμα του ,χωρίς να χρειάζεται να το μετακινείτε . Το γεγονός ότι τραπεζάκι αφήνει κενό από κάτω δίνει τη δυνατότητα στο φως να περνά από κάτω και διαχέεται στο χώρο, κάνοντας το σαλόνι σας να φαίνεται φωτεινό και ανάλαφρο .

Τα τραπεζάκια σαλονιού και κυρίως το συγκεκριμένο με τη λεία, λιτή επιφάνεια του σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε τη διακόσμηση του συνεχώς δίνοντας νέα πνοή στο χώρο ανάλογα με τη διάθεση σας. Ένα βάζο με τα αγαπημένα σας λουλούδια , ένα κηροπήγιο και το αγαπημένο σας βιβλίο , είναι τα must αντικείμενα που μπορούν να του δώσουν το προσωπικό σας ύφος και ένα ενδιαφέρον διακοσμητικό παιχνίδι . ¨Ένας μεγάλος δίσκος θα μπορούσε να λειτουργήσει ως το βασικό διακοσμητικό στοιχείο του τραπέζιού και πάνω σε αυτό θα μπορούσατε να τοποθετήσετε διαχρονικά διακοσμητικά κεριά κ μικρά φυτά εποχής . Έτσι τα διακοσμητικά σας θα είναι όλα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος του τραπεζιού, δε θα καταλαμβάνουν όλη την επιφάνεια.

Το τραπεζάκι σαλονιού είτε σας το φέρουμε εμείς, είτε το αποστείλουμε θα είναι έτοιμο , δε θα χρειαστεί να το συναρμολογήσετε εσείς . Στη περιοχή των Αθηνών σας το παραδίδουμε δωρεάν ή σε οποιοδήποτε πρακτορείο της επιλογής σας για επαρχεία. Σας παροτρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία ή να περάσετε (κατόπιν συνεννόησης) από την έκθεση μας για να το δείτε από κοντά .

Για περισσότερα τραπεζακια σαλονιου , πατήστε εδώ :

Τραπεζακια Σαλονιου

Leave your thought

Newsletter