Τραπεζάκι Σαλονιού Tango

Τραπεζάκι Σαλονιού Tango

Καθώς μπαίνετε στο σαλόνι ή στο καθιστικό, εσείς , η οικογένεια σας ή οι καλεσμένοι σας, η υποχρεωτική πρώτη στάση για όσους φτάνουν στο σπίτι σας είναι το τραπεζακι σαλονιου! Αξίζει λοιπόν να δώσετε στο έπιπλο αυτό την αξία που του αρμόζει , γι’ αυτό και σας προτείνουμε το τραπεζάκι σαλονιού Tango ( 1.20 x 80 x 0.42 ύψος ) .

Κατασκευασμένο από καπλαμά αμερικάνικης καρυδιάς βαμμένο σε καρυδί χρώμα και τζάμι Lacobel αποτελεί τον καταλληλότερο συνδυασμό για να τραβήξει τα βλέμματα . Έτοιμο να υποδεχθεί πολλά από τα αγαπημένα σας αντικείμενα , συμπληρώνει τη διακόσμηση του χώρου σας αναδεικνύοντας το lifestyle σας και αντανακλώντας το στυλ σας .

Μην παραμελήσετε να μετρήσετε τους χώρους στο σαλόνι σας αλλά και  του καναπέ σας ώστε να υπάρχουν οι κατάλληλες κενές αποστάσεις γύρω από κάθε έπιπλο. Σας προτείνουμε ότι όσο πιο λιτό είναι ένα έπιπλο τόσο περισσότερο αναδεικνύεται η καλή του αισθητική και η ποιότητα του , άρα αποφύγετε να φορτώσετε στο τραπέζι σαλονιού με πολλά διακοσμητικά ή αντικείμενα που δε χρησιμοποιείτε . Το τραπεζακι σαλονιου Tango ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα τραπεζάκια σαλονιού της αγοράς όχι μόνο για τη μοντέρνα αισθητική  του αλλά και για την εξαιρετική του ποιότητα. Όπως όλα μας τα έπιπλα έτσι και αυτό  είναι χειροποίητο και κατασκευασμένο από τις καλύτερες πρώτες ύλες , όπως το τζάμι Lacobel στο πάνω μέρος ,το οποίο δεν χαράζεται εύκολα . Επιπλέον μη ξεχνάτε ότι μπορεί να κατασκευαστεί στην επιθυμητή από εσάς διάσταση ώστε να ταιριάζει με τα υπόλοιπα έπιπλα σας και να διατηρεί τις τέλειες αναλογίες με τον καναπέ σας και τα τετραγωνικά του σαλονιού σας. Επίσης μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα του ξύλου και του τζαμιού στην απόχρωση που να σας ταιριάζει  ώστε να έχετε το άψογο αισθητικό και πρακτικό αποτέλεσμα στο χώρο σας .

Μη ξεχνάτε ότι το τραπεζάκι σαλονιού Tango αποστέλλεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο πρακτορείο της επιλογής σας για αποστολή στην επαρχεία . Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό είναι ότι το τραπέζι ανεξάρτητα αν θα σας το φέρουμε εμείς στον χώρο σας ή σας το αποστείλουμε με το πρακτορείο της επιλογής σας είναι έτοιμο και δεν θα χρειαστεί να το συναρμολογήσετε μόνοι σας! Σημαντικότερο όμως όλων είναι η δυνατότητα επισκευής που σας παρέχουμε σε οποιαδήποτε πιθανό πρόβλημα παρουσιαστεί στο μέλλον, με γνώμονα την εμπειρία μας στο χώρο του επίπλου. Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε την επαγγελματική μας γνώμη- πρόταση για το σαλόνι σας .  

Για να δείτε το τραπεζάκι σαλονιού Tango και τα υπόλοιπα σχέδια μας πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Τραπεζάκια σαλονιού

Leave your thought

Newsletter