Τραπεζακι σαλονιού Dallas

Τραπεζακι σαλονιού Dallas

Το σαλόνι αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα χώρο χαλάρωσης για όλους μας στο σπίτι. Είναι ο χώρος που περνάμε αρκετές στιγμές μέσα στην ημέρα. Ο χώρος στον οποίο δημιουργούμε όμορφες αναμνήσεις με τους δικούς μας ανθρώπους, με την οικογένειά μας, με τους φίλους μας, με τον άνθρωπό μας. Όμως ταυτόχρονα είναι ένας χώρος στον οποίο παίρνουμε και σημαντικές αποφάσεις. Ασφαλώς ο χώρος αυτός θα πρέπει να μας κάνει να αισθανόμαστε χαλάρωση, οικειότητα, έμπνευση, ανάγκη για δημιουργία. 

Η διακόσμηση σίγουρα αποτελεί ένα καθοριστικό παράγοντα στο να δημιουργήσουμε ένα χώρο που να μας κάνει να νιώθουμε άνεση και ζεστασιά. Κάθε χρώμα μας βγάζει ένα διαφορετικό συναίσθημα, η κάθε γωνιά μια διαφορετική πραγματικότητα, το κάθε διακοσμητικό μία άλλη ανάμνηση. Έτσι, το καθετί που συμβάλλει στη διακόσμηση του χώρου αυτού, παίζει σπουδαίο ρόλο. Επιπλέον, η επιλογή των επίπλων για το σαλόνι μας είναι πολύ σπουδαία καθώς τα έπιπλα που θα διαλέξουμε, πρέπει να μας “εκφράζουν”, να ταιριάζουν με την προσωπικότητά μας, να γεμίζουν το χώρο μας και να είναι ταυτόχρονα εξυπηρετικά αλλά και όμορφα. 
Ξεκινώντας από τον κατάλληλο φωτισμό, ο οποίος θα γεμίσει το χώρο μας ζωντάνια, θα δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα μας κάνει να χαλαρώσουμε ύστερα από μία δύσκολη μέρα. Στη συνέχεια, βάφοντας το χώρο μας στις αγαπημένες μας αποχρώσεις που θα μας γεμίζουν θέληση για δημιουργία, και τοποθετώντας τα ιδανικά έπιπλα, θα δημιουργήσουμε ένα χώρο ανάλογο των προσδοκιών μας. Ξαπλώνοντας στους άνετους καναπέδες μας θα μπορούμε να καλέσουμε τους φίλους μας και να μοιραστούμε όμορφες στιγμές μαζί τους απολαμβάνοντας τις μυρωδιές του παρεΐστικου καφέ, τρώγοντας τα αγαπημένα μας φαγητά, παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια, χαζεύοντας στην τηλεόραση, χωρίς να είναι ανάγκη να πάμε στην κουζίνα για να απολαύσουμε το φαγητό μας, διότι αυτή μας την ανάγκη θα την ικανοποιήσουν τα έπιπλα Ελληνικής Κατασκευής Καλογεράκης. 
Μπορεί το βασικότερο έπιπλο του σαλονιού να φαντάζει στα μάτια μας ο καναπές, αλλά εξίσου σημαντικό είναι το τραπεζάκι του σαλονιού. Η κατάλληλη επιλογή θα πρέπει να βρίσκεται σε ένα τραπέζι που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες μας ώστε να είναι λειτουργικό, αλλά συγχρόνως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα πρέπει να αποτελεί για εμάς ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό στο χώρο που περνάμε δημιουργικό χρόνο στη μέρα μας. Η ιδανική επιλογή δε θα μπορούσε να είναι κάποια άλλη από το Τραπεζάκι Σαλονιού Dallas το οποίο αποτελεί μια μοντέρνα επιλογή σε γήινες αποχρώσεις με μήκος 1,20cm πλάτος 0,80cm και ύψος 0,40cm. Είναι Ελληνικής κατασκευής από MDF 17 χιλιοστών και καπλαμά δρυ. Είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό καθώς διαθέτει συρτάρια ως χώρο αποθήκευσης καθώς και ράφι από μαύρο τζάμι, το οποίο προσδίδει μία πιο σύγχρονη εικόνα. Η επιλογή στο χρώμα είναι δική σας, τόσο στο χρώμα του ξύλου, όσο και στο χρώμα του τζαμιού. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να εξυπηρετήσει το δικό του γούστο, αλλά και τις ανάγκες του σπιτιού του. Το τραπεζάκι σαλονιού Dallas αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει να συνδυάσει την αισθητική με την “απαιτητική” καθημερινότητα.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε να στηρίζουμε τις Ελληνικές Επιχειρήσεις, ειδικά τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, οι οποίες όπως μπορούμε να δούμε, μπορούν να αντεπεξέλθουν καλύτερα από πολλές όμοιές τους στο εξωτερικό. 

Comments

 1. Olympia Reply

  Θα ήθελα να δω τις τιμές σε τραπέζια σαλονιου

  1. vassilis Reply

   Καλησπέρα σας! Πατώντας πάνω στον παρακάτω σύνδεσμο θα δείτε όλα μας τα τραπέζια σαλονιού και τις τιμές τους.

   https://epiplokalogerakis.gr/product-category/%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b6%ce%ac%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%bf%cf%8d/

Leave your thought

Newsletter