Υφασμάτινο κρεβάτι Verona

Υφασμάτινο κρεβάτι Verona

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το πιο σημαντικό έπιπλο του σπιτιού σας ;

Είναι το έπιπλο που πάνω σε αυτό  περνάμε το 1/3  της ζωής μας , δηλαδή το κρεβάτι μας !

Το κρεβάτι, κυρίαρχο στο χώρο της κρεβατοκάμαρας, αποτελεί το βασικό αντικείμενο  γύρω από το οποίο θα στηθεί κ ο υπόλοιπος χώρος . Ιδανική επιλογή αποτελεί το κρεβάτι Verona διαστάσεων 1,90 x 2,20 m ( με στρώμα 1,60 x 2,00) ντυμένο με δερματίνη εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής . Είναι κατασκευασμένο εσωτερικά από κόντρα πλακέ θαλάσσης ,χαρακτηριστικό που το δίνει έξτρα αντοχή και ποιότητα.

Το κρεβάτι αυτό λόγω της δερμάτινης επένδυσης του και της λιτής μοντέρνας γραμμής του, δίνει της αίσθηση της άνεσης , της κομψότητας αλλά και της χαλάρωσης . Μπορείτε να διαλέξετε το χρώμα δερματίνης που επιθυμείτε ώστε να χαρίσετε στο χώρο σας ξεχωριστό στυλ ,δημιουργώντας την ατμόσφαιρα που θέλετε . Το μεγάλο μυστικό του κρεβατιού αυτού είναι ότι αν θέλετε μπορούμε να προσθέσουμε αποθηκευτικό χώρο ! Τα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο αποτελούν τη πιο έξυπνη και πρακτική λύση ,καθώς μπορείτε να οργανώσετε και να τακτοποιήσετε το υπνοδωμάτιο σας ,χωρίς να το επιβαρύνετε με επιπλέον έπιπλα .Με το τρόπο αυτό εξοικονομείτε χώρο και χρήματα ,καθώς δε χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον έπιπλα για την αποθήκευση των πραγμάτων σας .

Επιπλέον το κρεβάτι μπορεί να κατασκευαστεί στις επιθυμητές διαστάσεις του χώρου σας , αξιοποιώντας κάθε τετραγωνικό της κρεβατοκάμαρας σας και ανανεώνοντας τη διακόσμηση σας . Δε παραλείπουμε να στρέψουμε τη προσοχή μας στο άλλο βασικό κομμάτι του κρεβατιού μας , το στρώμα . Σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία στρωμάτων ,ανατομικά , ορθοπεδικά και στρώματα χωρίς ελατήρια , στις διαστάσεις του κρεβατιού Verona αλλά και σε όποια άλλη διάσταση επιθυμείτε. Το στρώμα παίζει το σημαντικότερο ρόλο στη καλή ποιότητα ύπνου , στη ξεκούραση μας και στη σωστή στάση του σώματος . Συνεπώς επιλέξτε το στρώμα που σας ταιριάζει και επενδύστε σε αυτό !

Αυτός λοιπόν ο υπέροχος συνδυασμός κομψότητας και άνεσης που σας προσφέρει το κρεβάτι Verona αλλά και  το κατάλληλο στρώμα που το συνοδεύει , θα σας χαρίσουν την ιδανική συνθήκη για τη δημιουργία μιας ζεστής ατμόσφαιρας και κυρίως ενός ξεκούραστου ύπνου , πνευματικά κ σωματικά .

Χρησιμοποιείστε τη κομψότητα του κρεβατιού Verona για να δώσετε ένα μινιμαλιστικό στυλ διακόσμησης της κρεβατοκάμαρας σας πετυχαίνοντας την αίσθηση απλότητας αλλά και πολυτέλειας που προσδίδει το έπιπλο αυτό .

Μπορεί να αποσταλεί σε όλη την Ελλάδα και συναρμολογείτε  και από σας πολύ εύκολα !

Μπορείτε να δείτε το κρεβάτι Verona μαζί με τα άλλα σχέδια με κρεβάτια ντυμένα πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.

Κρεβάτια ντυμένα

Leave your thought

Newsletter