Φτιάχνοντας το καθιστικό μας

Φτιάχνοντας το καθιστικό μας

Ο καναπές ,ως κυρίαρχο έπιπλο του σαλονιού,  αποτελεί το  βασικό μέρος του καθιστικού καθώς είναι ένα πολύ αγαπητό μέρος για να χαλαρώσουμε και να περάσουμε τις πιο ευχάριστες αλλά και δημιουργικές ώρες της ημέρας .

Μεγιστοποιήστε λοιπόν το χώρο σας με ένα μοντέρνο γωνιακό καναπέ !
Ο συνδυασμός της άνεσης με το στυλ είναι τα χαρακτηριστικά του γωνιακού καναπέ Jessey σε διάσταση 250 x 200 x 85cm με αδιάβροχο ύφασμα , διαθέσιμο σε πολλά χρώματα της επιλογής σας .

Οι γωνιακοί καναπέδες και τα αρθρωτά έπιπλα σας δίνουν τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ,ακόμα και αν υπάρχει περιορισμός τετραγωνικών . Γι ‘αυτό και ο γωνιακός καναπές Jessey διατίθεται σε δυο κομμάτια δίνοντας σας τη δυνατότητα να αλλάξετε τη μεριά της γωνίας αναλόγως με τη διάταξη του χώρου σας . Νιώστε άνετα περνώντας χρόνο σε αυτόν τον καναπέ χωρίς να ανησυχείτε για τη διατήρηση της καθαρότητας του υφάσματος καθώς είναι αδιάβροχος, χαρακτηριστικό που σας δίνει έξτρα προστασία από πιθανά  ατυχήματα !!!

Μη ξεχνάτε να αναδείξετε το μοντέρνο στυλ αυτού του επίπλου επιλέγοντας το κατάλληλο χρώμα υφάσματος από το ευρύ δειγματολόγιο μας , καθώς επίσης κ το ιδανικό τραπεζάκι σαλονιού ,από τη χειροποίητη συλλογής μας .

Τέλος σας  υπενθυμίζουμε να εξελίξετε τη δημιουργικότητα σας με τη σωστή επιλογή φωτισμού προσθέτοντας φωτιστικά δαπέδου  στις γωνίες ή πίσω από την καναπέ , καθώς επίσης και έξτρα μαξιλάρια σε εμπριμέ υφάσματα ή αποχρώσεις του βασικού χρώματος .

Για να δείτε περισσότερους καναπέδες μας πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο γωνιακοι καναπεδες

Μοιραστείτε το:

Leave your thought

Newsletter