Ποιοί Είμαστε

Για περισσότερα από 40 χρόνια, έχουμε πάθος για νέα σχέδια, φρέσκιες ιδέες και προηγμένες παραγωγικές διαδικασίες.

Η εταιρεία μας ξεκίνησε την κατασκευή επίπλων μέσα από την έμπειρη και στιβαρή δραστηριότητα του Ανδρέα Καλογεράκη και συνεχίζει με την δεύτερη γενιά μέσα από την συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία με την ίδια συνέπεια και αισθητική προσαρμοσμένη στις νέες ανάγκες της σύγχρονης κατοικίας της εποχής μας.

Μια βιοτεχνία με γνώση στις ανάγκες του σπιτιού σας και με παράδοση στο Ελληνικό έπιπλο εδώ και 40 χρόνια.

Η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υλικά, καθώς και η θέλησή μας να ανταπεξέλθουμέ σε κάθε πρόκληση, μας καθοδηγούν πάντα σε όλες τις διαδικασίες πριν το τελικό προϊόν. Βρισκόμαστε σε συνεχή εξέλιξη καθώς αναζητούμε νέα υλικά, νέες τεχνολογίες & καινοτομίες σε όλη την αλυσίδα της παραγωγικής διαδικασίας.

Γιατί Να Μας Επιλέξετε

Διατηρούμε ζωντανές τις παραδοσιακές τεχνικές των κλασσικών επιπλοποιών.

Τα έπιπλα μας είναι Ελληνικά και η ποιότητα των προϊόντων μας είναι αποτέλεσμα προσεκτικής επιλογής υλικών αλλά και προμηθευτών. Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται με γραπτή εγγύηση για την καλή και σωστή λειτουργία τους.

Αποστολή Μας

Επενδύουμε στην ενέργεια και στην εμμονή μας για τελειότητα, δημιουργώντας προϊόντα που βασίζονται στις 3 αξίες που μας συνοδεύουν όλα αυτά τα χρόνια.

Σεβόμενοι τον πελάτη μας θεωρούμε ότι ο πρώτος κανόνας για τις λύσεις στις ανάγκες του είναι ο συνδυασμός τιμής και ποιότητας που το επιτυγχάνουμε μέσα από την εμπειρία την ικανότητα και υπηρετώντας την τέχνη μας με πάθος ως λειτούργημα και όχι σαν φτηνοί έμποροι δίνοντας λύσεις στα προβλήματα τους ακόμα και μετά
την παράδοση των επίπλων μας κάνοντας πράξη το γνωστό σε όλους μας “after sales service”.