Διπλό Κρεβάτι Eva

Διπλό Κρεβάτι Eva

Αναμφισβήτητα για τους περισσότερους ανθρώπους ο ύπνος είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής. Ο καλός ποιοτικός ύπνος μας προσφέρει ευεξία στη καθημερινότητα μας και γενικότερη καλή υγεία . Έτσι λοιπόν το αγαπημένο μας έπιπλο πάνω στο οποίο περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας δεν είναι άλλο παρά το κρεβάτι μας .

Το κρεβάτι όμως αποτελεί και το κεντρικό έπιπλο της κρεβατοκάμαρας σας ,κυρίαρχο στο χώρο, γι’ αυτό και έχει μεγάλη σημασία να κάνετε την σωστή αισθητική επιλογή . Η πολυετής πείρα του επίπλου Καλογεράκη έχει προετοιμάσει για σας την ιδανική επιλογή, που δεν είναι άλλη από το Διπλό Κρεβάτι Eva διαστάσεων 1,73 x 2,15 ( με στρώμα 1.60 x 2.00). Κατασκευασμένο από δρυ καπλαμά και βαμμένο σε χρώμα καρυδί ανοιχτό,  κατασκευασμένο  με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια θα γίνει το αγαπημένο σας έπιπλο . Τα μαξιλάρια στο κεφαλάρι του κρεβατιού είναι από αδιάβροχο ύφασμα, το χρώμα του οποίου μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Μη ξεχνάτε ότι το κεφαλάρι παίζει διπλό ρόλο στο κρεβάτι και αισθητικό και λειτουργικό. Λειτουργικό γιατί προσφέρει στήριξη στη πλάτη  και αισθητικό καθώς ο συνδυασμός του λιτού ξύλου και του ενσωματωμένου μαξιλαριού, καθορίζουν την αισθητική του κρεβατιού. Επίσης το   άνετο κεφαλάρι με μαξιλάρι κάνει τη ζωή σας πιο άνετη ενώ βλέπετε τηλεόραση ή διαβάζετε .

Όπως όλα μας τα χειροποίητα έπιπλα έτσι και το κρεβάτι Eva μπορεί να κατασκευαστεί στις επιθυμείτε από σας διαστάσεις , ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο χώρο σας . Αν επίσης επιθυμείτε μπορεί να προστεθεί ειδικός μεγάλος  αποθηκευτικός χώρος στο κάτω μέρος του κρεβατιού, πράγμα που θα σας λύσει τα χέρια σε κάθε πιθανό πρόβλημα έλλειψης χωρητικότητας στου υπνοδωματίου σας. Στη  περίπτωση αυτή τα πόδια του κρεβατιού κ τα πλαϊνά του ( τραβέρσες) θα κατέβουν μέχρι κάτω και έτσι δεν θα υπάρχει κενός χώρος κάτω από το κρεβάτι .

Τα προτεινόμενα κομοδίνα δένουν υπέροχα αισθητικά προφέροντας σας πρακτικότητα και στυλ στις μίνιμαλ γραμμές της κρεβατοκάμαρας Eva. Η προτεινόμενη διάσταση είναι 50 x 40 x 45 ( ύψος)  και κατασκευάζονται εξτρά κατόπιν παραγγελίας . Όπως και όλα μας τα έπιπλα σας παραδίδονται εντός Αθηνών χωρίς καμία χρέωση ή σε πρακτορείο της επιλογής σας για την επαρχεία . Επιπλέον καθώς φροντίζουμε για την άψογη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση σας, το κρεβάτι ανεξάρτητα αν θα σας το φέρουμε εμείς ή σας το στείλουμε με πρακτορείο, θα είναι έτοιμο και μπορείτε να το συναρμολογήσετε μόνοι σας πολύ εύκολα . Ονειρευτείτε την αγαπημένη σας κρεβατοκάμαρα και επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε πρακτική και αισθητική λύση .

Για περισσότερες κρεβατοκάμαρες, πατήστε εδώ :

Διπλα Κρεβατια

Leave your thought

Newsletter